Copiii Deltei - izolați în România

Scopul proiectului este de reducere a abandonului școlar. Copiii care provin din familii vulnerabile, vor avea posibilitatea să își continue studiile liceale sau să urmeze o școală de meserii, iar prin participarea la sesiuni de dezvoltare personală și orientare vocațională în carieră, vor putea să se cunoască mai mult pe ei.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
6,716 RON
Donații:
67
Galantomi:
6

Asociația NEOS își propune ca prin campania „Copiii Deltei – izolați în România” să ajungă la copiii izolați și care provin din medii vulnerabile din Delta Dunării, din localitățile Chilia Veche, Letea, Periprava, C.A. Rosetti, Crișan, Caraorman, Mila 23, Pardina, Sulina.

Prin intermediul acestei campanii, copiii care provin din familii vulnerabile, vor avea posibilitatea să își continue studiile liceale sau să urmeze o școală de meserii/calificare profesională, nu vor mai sta cu grija zilei de mâine că vor mânca tot pește și, prin participarea la diferitele sesiuni de dezvoltare personală și orientare vocațională în carieră, vor avea posibilitatea să se cunoască mai mult pe ei și să-și lărgească orizonturile. Astfel se va reduce abandonul școlar.


Primul obiectiv al campaniei este acela ca, în primul an, minimum 200 de copii să fie susținuți pentru a merge la școală și vor primi rechizite, produse de igienă personală, îmbrăcăminte, încălțăminte, dar și alimente de zi cu zi, până la finalul proiectului.Al doilea obiectiv al acestei campanii este „Dezvoltarea personală și cunoașterea prin explorare”. Grupe de 20 de copiii vor participa în excursii în țară și vizite de studiu, până la finalul proiectului. De asemenea, vor participa și la sesiuni de orientare vocațională în carieră și dezvoltare personală.

Stă în puterea noastră să-i ajutăm pe Copiii din Delta Dunării să nu se mai simtă izolați în România!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul