Un pas spre ziua de maine in anul 2023 – program de kinetoterapie pentru copii cu boli neurologice grave

Fiecare secundă de viață a copiilor cu tulburări neurologice profunde depinde de aportul de mișcare realizat zilnic!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
17,612 RON
Donații:
166
Galantomi:
14

Alături de voi dragi galantomi şi susţinători continuăm şi în anul 2023 luptă pentru o viată cât mai funcţională a copiilor ce suferă de afecţiuni neurologice grave, susţinuţi de Fundaţia Copii în Dificultate.

Sesiunile de kinetoterapie previn agravarea stării de sănătate, tonifică musculatura, întăresc sistemul nervos-central şi susţin recuperarea fizică a acestora.

Prin intermediul şedinţelor de kinetoterapie, copiii cu afecţiuni neurologice grave îşi îmbunătăţesc tonusul muscular necesar realizării diferitelor miscări şi mai mult adaugă zile de viaţă în existența acestor copii.

Având o capacitate maximă de 12  locuri,  în prezent 12 copiii din categorii vulnerabile, unii dintre ei abandonaţi de părinţi în spitale, beneficiază de serviciile oferite în cadrul Centrului. 

Copiii primesc îngrijire specializată, terapii de recuperare şi căldură sufletească din partea personalului specializat al centrului Sfanta Margareta din Bucureşti.

Cu ajutorul vostru ei vor putea  beneficia în continuare de intervenţia zilnică a unui specialist în kinetoterapie care va realiza minim 60 de sesiuni de kinetoterapie timp de o lună.

O donaţie minimă de 120 de lei poate asigura o sesiune de kinetoterapie pe săptămână pentru unul dintre copiii din fundaţie.

Suma necesară pentru a acoperi costul şedinţelor de kinetoterapie pentru 12 copii timp de o lună este de aproximativ 7200 lei.

 

DONEAZĂ pentru a susține UN NOU PAS din VIAȚA COPIILOR VULNERABILI care suferă de afecțiuni neurologice grave!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul