Adăpost Casa ADRA

Casa ADRA este Centrul de Primire în Regim de Urgență pentru Victimele Violenței în Familie. Acest proiect ADRA România a plecat de la nevoia identificată la o doamnă aflată într-un alt proiect al asociației.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
1,240 RON
Donații:
12
Galantomi:
3

Încă de la început, ne-am dorit să oferim cele mai bune servicii specializate mămicilor și copilașilor, căutând să stabilim relații de parteneriat de lungă durată, precum Primăria capitalei, Poliția capitalei, ADRA Internațional, direcții de asistență socială și protecția copilului, Asociația Solwodi, Asociația Anais și lista continuă.

Printre serviciile de specialitate, oferim:

- cazare pe o perioadă limitată (7-60 zile, fiind centru de urgență);

- tichete sociale pentru achiziționarea hranei;

- asistență psihologică de criză; consiliere psihologică;

- consiliere socială, consiliere în carieră;

- asistență medicală de urgență;

Fiecare doamnă sau familie care vine la noi primește produse igienico-sanitare pe toată durata găzduirii. În funcție de finanțări, realizăm și decontare de analize medicale, decontare medicamente, transport, cursuri de calificare profesională.

În 13 ani de existență, Casa ADRA a oferit un mediu securizant și șansa unui nou început pentru 3552 suflete dragi: mămici și copii, dintre care 1052 găzduite și 2537 consiliate, fără găzduire.

Dincolo de serviciile oferite în adăpost, strategia ADRA România este concentrată și în direcția prevenției, prin organizarea de campanii naționale de informare și conștientizare asupra populației. Spunem ”da” invitațiilor din grădinițe, școli, universități, companii pentru a duce mesajul toleranței zero la violență cât mai departe. 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul