Speranță pentru Ucraina!

HOSPICE va fi Casa Speranței și pentru ucrainienii care fug din calea războiului.

Vrei să fii fundraiser?
projects.labels.title.support
Raised:
8,135 RON
Donations:
58
supporters.labels.title.count:
14

Fiecare viață și fiecare clipă contează!

De 30 de ani, la HOSPICE Casa Speranței, ne-am făcut o misiune din a ajuta necondiționat copiii și adulții care luptă cu boli incurabile. Pentru oamenii din Ucraina acum lupta se duce pe mai multe fronturi, iar noi nu putem rămâne indiferenți.

HOSPICE Casa Speranței va primi refugiați ucraineni care au nevoie de adăpost, îngrijire medicală, sprijin social și psihologic. Venim în ajutorul femeilor și copiilor nevoiți să fugă din calea războiului, dar și al persoanelor vulnerabile care au rămas acasă, în Ucraina, amenințate deopotrivă de arme, de boli și neajunsuri. Suntem cu sufletul alături de ei și ne rugăm ca acest coșmar să înceteze cât mai curând.

La centrul HOSPICE de la Adunații Copăceni vor fi găzduite mame împreună cu copiii lor, pentru care specialiștii organizației vor asigura gratuit servicii medicale de bază, servicii sociale și consiliere psihologică.

Persoanele diagnosticate cu boli oncologice care necesită îngrijire medicală vor fi preluate în centrul HOSPICE din București.

În ajutorul pacienților și cadrelor medicale din Ucraina, HOSPICE Casa Speranței va trimite donații cu medicamente și materiale sanitare. Reprezentanții fundației au contactat de asemenea mai mulți specialiști și organizații care oferă servicii de îngrijire paliativă în Ucraina, pentru a le oferi sprijinul de care au nevoie.

Cu ajutorul vostru, putem face mai mult bine! Vă puteți implica și voi donând pe conturile GalantOm special create pentru asta.

Vrei să fii fundraiser?
projects.labels.title.support