Culoare și speranță pentru copiii din Ucraina

Când am început să numărăm sufletele care ne trec granița, știam că greul urmează și că vor purta un nume cunoscut: educația. Copiii din Ucraina au nevoie de ajutorul nostru acum și în viitor.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
2,578 RON
Donații:
22
Galantomi:
2

Încă de la început, ne-am uitat către copii. Împreună cu donatorii am deschis două Centre de Zi pentru toți copiii din Ucraina. Am creat un loc în care cei mici pot veni, se pot juca și pot râde din nou, fără frică.

Între timp, am început să facem școală. Grădiniță. Urmează școală elementară și activități de integrare pentru copiii mai mari. Vom face școală cât timp va fi nevoie – acționăm și ne adaptăm în funcție de nevoile lor, ale părinților și copiilor care ne trec pragurile.

Acum, la câteva zile distanță de sărbătorile de pascale, vrem să le facem celor mici o surpriză colorată. Un zâmbet, un strop de speranță de sărbătoarea speranței. Oferă-le și tu copiilor din Ucraina care ne trec pragul în Centrele de Zi Ominis și Perla un cadou de Paște.

Creează-ți pagina! Devino fundraiser, donând ziua ta de naștere, un eveniment special sau acceptând una dintre provocări!

Alătură-te echipei #angels pentru educația și integrarea copiilor din Ucraina.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul