Actualizare: Centru mobil de activare N-avem Sange 2022 - 2024

Am implementat prima parte a proiectului: exteriorul centrului mobil de activare.

Continuam cu interiorul: un spatiu pentru discutii si consultatii, decor pentru pereti, aparate de apa si cafea, ecrane LCD, un computer si un frigider.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
26,763 RON
Donații:
177
Galantomi:
87

Fundraising for? Centru mobil  de activare N-avem Sange.

CE? Amenajarea si punerea in functiune a unui centru mobil (o caravana mobila modificata si adaptata proiectului nostru, in care vom avea amenajat un spatiu adecvat atat pentru sedintele de discutii 1to1 cat si pentru  transmisiuni live si inregistrarea de testimoniale de la donatori sau alte persoane influente din sfera educatiei si/sau donarii de sange.

DE CE? “N-avem SANGE?!” este unicul program national de stimulare a donarii voluntare de sange – una dintre cele mai valoroase si necesare resurse pentru salvarea de vieti (accidente, hemoragii, operatii, transplanturi, nasteri, complicatii, anemii severe). Prin programul “N-avem SANGE?!”, Asociatia HEM sustine activ centrele de transfuzie sanguina si deruleaza campanii pentru introducerea donarii de sange intr-un stil de viata sanatos si cresterea numarului de donatori recurenti.

Cifre ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii plaseaza Romania in zona de avarie, din punct de vedere al numarului de donatori, acestia avand o pondere de sub 2%, fata de media europeana situata in jur de 4%, iar aceasta nu este singura problema. In acest context se constata nevoia stringenta pentru un demers sustinut de educare a publicului, deoarece lipsa accentuata a sangelui pentru transfuzii pune toata societatea sub risc. Prin urmare, misiunea noastra este aceea de a dezvolta si consolida o comunitate cat mai mare de donatori.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul