Împreună pentru Alina!

Proiectul vine în ajutorul doamnei Jantea Meda Alina, care în iunie 2020 a fost diagnostică cu glioblastom, o formă agresivă de cancer cerebral pentru care trebuie să urmeze un tratament imunologic foarte costisitor în Germania. 

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
12,988 RON
Donații:
54
Galantomi:
1

Alina are 53 de ani și a fost diagnosticată în luna iunie a anului 2020 cu GLIOBLASTOM, o formă agresivă de cancer cerebral. Din păcate, tratamentele "clasice", chimioterapia și radioterapia nu au funcționat, iar cancerul a recidivat.

Pentru a avea șansa de a se vindeca, acesta trebuie să urmeze lunar un tratament imunologic complex în Germania, ale cărui costuri sunt enorme (zeci de mii de euro lunar).

Mai jos, regăsiți un mesaj din partea ei.

"Timpul este principala mea problemă și credeam că este o resursă pe nimeni nu mi-o poate oferi. Anii trec și vor trece în continuare pentru că asta este legea firii. Importanța clipelor care se scurg este dată însă de calitatea trăirii lor. 

În tot acest timp am învățat ce sunt răbdarea, ambiția și tăria de caracter, dorința de a depăși orice obstacol. Pot spune că mă consider norocoasă, deoarece am fost mereu încurajată și susținută, de soț și fiică, de întreaga familie și de prieteni.

Nu pot să regret clipele dificile prin care am trecut pentru că ele m-au învățat înțelegerea profundă a vieții, iar tratamentul mi-a redat speranța și încrederea că se poate.

Am găsit aici că un gest mic, poate pentru unii nesemnificativ mi-ar aduce bucuria de a trăi, bucuria de a zâmbi.

Vă sunt recunoscătoare pentru tot ce faceți pentru mine!"

Pentru a-și putea permite în continuare să meargă la tratament, Alina are nevoie de cât mai multe donații din partea voastră, orice sumă contează! Astfel, atât noi, Asociația Restart la Viață, cât și Alina, apelăm la ajutorul și bunăvoința dumneavoastră de a ne sprijini și în cadrul acestui proiect, așa cum ați făcut-o și în trecut.

Vă mulțumim cu recunoștință!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul