Centrul Terapeutic Multidisciplinar SVUC

Centrul Terapeutic Multidisciplinar va asigura copiilor cu afecțiuni neuromotorii accesul la terapiile necesare pentru îmbunătățirea calității vieții: înot, kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice și tehnici complementare.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
5,238 RON
Donații:
46
Galantomi:
35

Având în vedere faptul că în România nevoia de sprijin a copiilor cu dizabilități neuromotorii este tot mai mare, Centrul Terapeutic Multidisciplinar SVUC va avea o capacitate care va asigura accesul la terapii, zilnic, a unui număr de 30 – 50 copii, cu o abordare integrată, care să ofere tot ceea ce presupune procesul de reabilitare.

Terapiile vor îmbrăca toate formele posibile: înot, kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice și tehnici complementare (masaj terapeutic, stretching, elongații, termoterapie), etc.

În echipa Centrului Terapeutic Multidisciplinar SVUC dorim să cooptăm specialiști dornici să progreseze în sfera profesională, care să ofere toate serviciile necesare unui proces de reabilitare, de la evaluare inițială, până la tratament și recuperare, atât în cadrul Centrului, dar și în colaborare cu clinici de diagnosticare, tratament și recuperare din țară, dar și internaționale.

Ajută-ne să punem cărămidă peste cărămidă pentru construirea Centrului Terapeutic Multidisciplinar SVUC, unde copiii cu afecțiuni neuromotorii vor putea pot accesa toate terapiile necesare recuperării, evitând astfel deplasarea către locații diferite pentru fiecare modul de terapie în parte.

Stadiu proiect:

În acest moment (2022), suntem în căutarea unui teren de aproximativ 10.000 mp, care să fie potrivit pentru construirea Centrului Terapeutic Multidiciplinar, amplasat într-o zonă care să asigure accesul facil al celor care beneficiază de serviciile centrului.

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul