Centrul Terapeutic Multidisciplinar SVUC

Fii alături de Asociația Schimbă Viața unui Copil!

Centrul Terapeutic Multidisciplinar va asigura copiilor cu afecțiuni neuromotorii accesul la terapiile necesare pentru îmbunătățirea calității vieții: kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
13,750 RON
Donații:
168
Galantomi:
290

Centrul Terapeutic Multidisciplinar SVUC  

  Având în vedere faptul că în România nevoia de sprijin a copiilor cu dizabilități neuromotorii este tot mai mare, Centrul Terapeutic Multidisciplinar SVUC va avea o capacitate care va asigura accesul la terapii, zilnic, a unui număr de 30 – 50 copii, cu o abordare integrată, care să ofere tot ceea ce presupune procesul de reabilitare.

  Terapiile vor îmbrăca toate formele posibile: înot, kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice și tehnici complementare (masaj terapeutic, stretching, elongații, termoterapie), etc.

  În echipa Centrului Terapeutic Multidisciplinar SVUC dorim să cooptăm specialiști dornici să progreseze în sfera profesională, care să ofere toate serviciile necesare unui proces de reabilitare, de la evaluare inițială, până la tratament și recuperare, atât în cadrul Centrului, dar și în colaborare cu clinici de diagnosticare, tratament și recuperare din țară, dar și internaționale.

  Ajută-ne să punem cărămidă peste cărămidă pentru construirea Centrului Terapeutic Multidisciplinar SVUC, unde copiii cu afecțiuni neuromotorii vor putea pot accesa toate terapiile necesare recuperării, evitând astfel deplasarea către locații diferite pentru fiecare modul de terapie în parte.

Stadiu proiect:

  În acest moment, suntem în căutarea unui teren de aproximativ 10.000 mp, care să fie potrivit pentru construirea Centrului Terapeutic Multidiciplinar, amplasat într-o zonă care să asigure accesul facil al celor care beneficiază de serviciile centrului.

---

  În timp ce aceste cuvinte ajung la dumneavoastră, copiii noștri trec prin momente dificile, diagnosticați cu boli grave și rare, care le pun la încercare voința și curajul. Avem o misiune urgentă și importantă - aceea de a le oferi o șansă la o copilărie fericită și împlinită!

  Asociația SVUC lucrează cu dăruire și pasiune pentru a sprijini acești copilași care se confruntă cu afecțiuni neuromotorii, oferindu-le acces la terapii inovatoare, tratamente medicale de specialitate și suport psihologic. Cu toate acestea, pentru a putea continua eforturile noastre și pentru a extinde impactul pozitiv, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră.

  Pe scurt, Asociația Schimbă Viața Unui Copil (SVUC) este înființată în anul 2021 și și-a propus să acorde sprijin copiilor cu afecțiuni neuromotorii, iar ca obiectiv pe termen lung, deschiderea / construirea unui Centru Terapeutic Multidisciplinar în București.

  În acest moment, Asociația SVUC acordă sprijin pentru efectuarea terapiilor zilnice a cel puțin 17 copii (din București, Iași, Constanța, Galați, Râmnicu Vâlcea, Slobozia, Cluj Napoca, etc), acordă sprijin material pentru asigurarea unui trai decent unei familii cu 4 copii, aflată într-o situație materială dificilă, și face tot posibilul să își lărgească aria de sprijin acolo unde este nevoie. (puteți citi o parte dintre poveștile SVUC pe site-ul nostru: https://svuc.ro/ , sau pe pagina de Facebook).

 

   Asociația SVUC desfășoară activități care vizează îmbunătățirea calității vieții copiilor cu diverse afecțiuni neuromotorii sau în situații dificile. Prin terapiile lunare, acești copii beneficiază de sprijin emoțional, fizic și intelectual, dezvoltându-se armonios și având șanse egale în societate. În plus, construirea unui Centru Terapeutic Multidisciplinar ar oferi servicii integrate de înaltă calitate, într-un mediu specializat și adaptat nevoilor copiilor, maximizând astfel impactul asupra comunității.

                                                                                           Împreună schimbăm viața unui copil! Împreună putem dărui zâmbete!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul