Casa pentru Petru

Dincolo de zidurile fizice ale caselor pe care le ridicăm, scopul nostru este acela de a contribui la ridicarea duhovnicească a acestor familii, de a pune temelia unei vieți duhovnicești

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
0 RON
Donații:
0
Galantomi:
2

"Apreciez mai mult eforturile decât promisiunile." 

Omul care a rămas OM!

 

Bețiv, laș, prost, nefolositor, drogat, depresiv, curvar... Le recunoașteți?! Acestea sunt stigmatele pe care le auzim aproape zilnic în societate. 

 

Dar spune-mi, omule, tu ce faci?!

 

Omul este mai mult decât o etichetă. Chiar și atunci când nu face parte din cercul nostru de oameni pe care îi iubim. În spatele prostului se ascunde, fără îndoială, fiul unei mame ce și-a riscat viața născând, iar eșecul lui e o problemă de moment. Depresivul poartă același suflet ca și tine, însă cu răni profund vizibile în mișcările lui. Nu există bețiv bucuros de starea lui sau bețiv gata să mascheze starea în care este. Eu cred cu tărie că sunt cei mai sinceri oameni și de asta, uneori, scandalizează. Să ne iasă din cap că un desfrânat nu iubește și altfel decât murdar, ori că un om devine nefolositor dacă nu se identifică cu normele ce guvernează societatea. 

 

Adevărata durere a oamenilor purtați de neputințe nu e neputința în sine, ci incapacitatea noastră de iubire. Incapacitate care i-a aruncat în mocirlă și care îi va ține acolo mult timp. Incapacitatea noastră în care credem că am oferit destul, confundând de cele mai multe ori dragostea cu egocentrismul. De asta Judecata lui Hristos va fi dreaptă. Pentru că nu vom fi condamnați de legea pe care ne-am bazat, ci de dragostea pe care nu am împlinit. Ori nu există lucru mai greu, decât ca Dragostea să judece pământul.

 

Haideți să ne ajutăm noi pe noi, pentru că dacă stăm să ne ajute cei de sus trece și mileniul ăsta și iară ne găsește Brâncuși și mai săraci decât ne-a lăsat! Și pentru că poze ca aceasta n-ar trebui să mai existe în România.

 

Pentru cei care încă nu știu, în anul 2021 Petre a suferit un accident rutier. De atunci, el este țintuit la pat. 

 

A stat pe unde i-am găsit noi o casă, cu un pat curat, mâncare caldă, etc.

 

Acum,facem tot posibilul să-i construim o cameră, doar atât.. să  numai fie nevoit ,să plece de ici colo.

 

Ce facem noi poate face oricine.

 Nu suntem oameni cu mulţi bani, suntem tineri cei mai mulţi şi muncim în toate domeniile. Nu cerem bani, la acest  caz de care ne ocupăm. Avem în schimb nevoie de oameni. De oameni care să vină şi să ne ajute efectiv, să pună mâna alături de noi şi să ajute. Fiecare ajută cum poate: unii muncesc, alţii aduc materiale, alţii mobilier şi aşa mai departe. Pe principiul asta funcţionăm şi pot să spun că, până acum, s-au implicat în toată povestea două persoane care vor să ajute cu materiale (scândură, ciment).

 

Împreună vom reuși!

 

✨️Implică-te și tu în proiectul 🏠 o cameră pentru Petre. 

 

 

Asociația Nectarie &Prietenii. 

Cu mențiunea pentru Petre

 

Sau achiziționare următoarele: materiale de construcții ( ar fi necesar bolțari/bca),tabla,grinzi,etc.

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul