Achizitionare tehnica Neurofeedback pentru a darui terapie gratuita copiilor cu autism si intarzieri in dezvoltare

Achitionarea tehnicii Neurofeedback va ajuta la autoreglarea creierului copiilor cu intarziere in dezvoltare , autism, ADHD. Participand la aceasta campanie, ajuti copiii aflati in programele de terapie ale asociatiei sa beneficieze gratuit de aceasta tehnologie.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
1,388 RON
Donații:
9
Galantomi:
1

Asociatia noastra isi doreste prin aceasta campanie sa achizitioneze tehnica Neurofeedback pentru a oferi sedinte gratuite de terapie copiilor aflati in programele de recuperare ale asociatiei (aceasta tehnica este folosita de peste 30 ani in America cu rezultate spectaculoase in ceea ce priveste autoreglarea creierului atat la copii, cat si la adolescenti si adulti) . 

Neurofeedback  se bazeaza pe activitatea electrica a creierului, pe electroencefalograma si este un  antrenament pentru:

-dezvoltarea functiei de autoreglare a creierului care ajuta la functionarea corecta a acestuia;

-la dezvoltarea abilitatilor  intelectuale;

- la gestionarea corecta a emotiilor.

Copii cu afectiuni de tipul intarzierilor in dezvoltare si tulburarilor din spectrul autist, au nevoie de terapii de lunga durata care pot dura ani de zile (2ore/zi, 5 zile/ saptamana), pentru unii terapia fiind necesara toata viata. Costurile acestor terapii sunt ridicate, la acestea adaugandu-se altele complementare, cum sunt kinetoterapia, logopedia, terapia prin arta, etc. Toate aceste terapii reprezinta o provocare pentru parinti din punct de vedere financiar si din punct de vedere al timpului. Dorinta noastra de a incepe folosirea acestei terapii vine in intampinarea nevoilor copiilor si a parintilor, prin amplificarea rezultatelor celorlalte terapii si prin diminuarea timpul de recuperare.

Rezultate deosebite s-au inregistrat la copiii cu autism, de exemplu o fetita nonverbala, a inceput sa comunice absolut normal, un baietel care nu era interesat de jocul cu fratii sai, dupa 2 luni de terapie initia el jocul, un adolescent care nu suporta atingerile, dupa 3 luni de terapie isi strangea terapeutul in brate.

Pentru a vizualiza marturiile anumitor parinti ai caror copii au beneficiat de aceasta terapie, va rugam sa accesati linkul urmator: Neurofeedback and Autism - What is Neurofeedback? - YouTube

Va multumim si va asteptam sa va alaturati proiectului nostru!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul