Rechizite şi materiale didactice pentru copiii cu CES din clasa Negreşti-Oaş

Asigurarea rechizitelor şi materialelor necesare astfel încât să se poată desfăşura toate activităţile propuse.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
450 RON
Donații:
3
Galantomi:
1

Ne dorim să asigurăm necesarul de rechizite şi materiale didactice pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale înscrişi în clasa din Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare. Vor avea nevoie de carioci, caiete, pixuri, creioane grafice, hârtie copiator A4, diferite jocuri şi alte materiale didactice.

În această clasă sunt înscrişi 18 copii cu cerinţe educaţionale speciale (tulburări de spectru autist, sindrom Down, tulburări de învăţare, tulbărări emoţionale şi comportamentale), majoritatea provenind din familii vulnerabile. Până în acest moment, materialele au fost asigurate de cele două cadre didactice de la clasă şi din donaţii, dar nevoile sunt constante pentru că materialele concrete şi manipulative sunt extrem de importante în procesul instructiv-educativ, iar celelalte sunt consumabile de care e nevoie mereu.

Pe lista cu materiale didactice se află diferite jocuri pentru stimularea limbajului, pentru stimulare senzorială şi cognitivă, dar şi jucării de calmare pe care ne dorim să le punem la dispoziţia copiilor, în spaţiul de lectură.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul