art200 | festivalul de film queer | ediția a treia

art200 revine pentru a treia ediție, care se va desfășura atât în București, cât și online, și va include ateliere de proză și poezie, proiecții de film, lecturi de proză și poezie, concerte, spectacole. 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
1,259 RON
Donații:
14
Galantomi:
1

A treia ediție art200, festivalul internațional de film queer, revine în București de pe 17 pe 25 septembrie, și online de pe 26 septembrie pe 2 octombrie. Componentele acestei ediții sunt: un atelier de poezie, un atelier de proză, lansarea videoclipurilor și spectacolul CorpFluid, lectura de poezie și proză a participanților la atelier; un concert Sofia Zadar; proiecții de film tematice: HIV, bisexualitate, queer în Europe de Est, utopii queer, scurtmetraje românești. După componentele fizice din București, festivalul continuă cu o parte din filme online, prin Eventbook, accesibile gratuit. 

Bugetul acestei ediții este de aproximativ €25.000. Bugetul nostru merge către onorariile echipei și ale colaboratorilor, cazare și masă pentru participanți, drepuri pentru filme, închirierea sălilor, transport. Ne dorim ca festivalul să fie cât mai accesibil, astfel că toate proiecțiile și atelierele noastre sunt gratuite. Din totalul de €25.000, €17.000 sunt acoperiți din finanțarea AFCN, iar €5000 de la alți parteneri. Sperăm să acoperim măcar €2000 din cei €3000 rămași cu ajutorul vostru, prin eforturile de crowdfunding!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul