Sună Clopoțelul - Ediția 2022

Obiectivul principal al campaniei "Sună Clopoțelul" - Ediția 2022 este acela de a ajunge la 120 de elevi din satul Izvorul Dulce, județul Buzău, pentru a le face o surpriză de început de an nou școlar.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
0 RON
Donații:
0
Galantomi:
0

Obiectivul principal al campaniei "Sună Clopoțelul" - Ediția 2022 (01.10.2022) este acela de a ajunge la 120 de elevi din satul Izvorul Dulce, comuna Merei, județul Buzău, pentru a le face o surpriză de început de an nou școlar.

Mergem către copii cu ateliere interesante și interactive, cu scopul de a le stârni curiozitatea celor mici, pentru a le arăta cât de frumos e să meargă la școală și pentru a-i încuraja să își continue studiile după clasa a VIII-a. 

Printre atelierele pregătite cu drag de Asociația Țara Tinerilor Uniți se regăsesc teme precum protecția mediului, comunicare, educație juridică, educație rutieră, dezvoltare personală și consiliere în carieră.

Metodele folosite în cadrul atelierelor sunt cele specifice educației non-formale, prin intermediul jocurilor, muzicii, dansului și exercițiilor practice, iar membrii Asociației Țara Tinerilor Uniți sunt tineri cu pregătire profesională și experiență în domeniul pedagogiei și formării profesionale.

În completarea activităților cu elevii, ne consultăm cu părinții și cadrele didactice, pentru a identifica problemele cu care se confruntă comunitatea din punct de vedere al educației, în încercarea de a găsi cele mai bune soluții. 

La finalul atelierelor oferim elevilor câte un pachețel cu obiecte de igienă personală, dulciuri și o jucărie sau o carte.

Bugetul alocat acestui proiect este de 10.000 RON, iar fondurile strânse vor acoperi atât costurile de achiziție a produselor care alcătuiesc pachețelul, cât și costurile de transport al pachețelelor și al membrilor Asociației Țara Tinerilor Uniți.

Mai avem nevoie de doar 4.000 RON.

Așteptăm cu entuziasm donația voastră și vă suntem recunoscători!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul