CANTINA SOCIALĂ MARIA BRONX

La Cantina Socială Maria Bronx, vom găti zilnic pentru 300 de copii din medii vulnerabile. De ce? Pentru că, înainte de școală și de antrenamente, toți copii au nevoie de o masă copioasă!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
29,706 RON
Donații:
208
Galantomi:
20

Descriere: Cantina Socială Maria Bronx urmează să fie deschisă în municipiul Bacău în această toamnă. Aici, vor lua masa zilnic aprox. 300 de copii și tineri din medii defavorizate, elevi și sportivi de performanță. De asemenea, vom organiza ateliere de gătit pentru tineri, cu scopul de a le dezvolta deprinderi practice de bucătărie, care să le faciliteze integrarea profesională. Întreaga comunitate se va putea implica în activități de voluntariat la cantină, gătind pentru și alături de beneficiari. De asemenea, vom dezvolta programe de teambuilding pentru companii, bazate pe gătit, pentru a încuraja întărirea relațiilor din organizații.

De ce mai avem nevoie pentru a deschide cantina?

Ne mai trebuie fonduri pentru instalația electrică, echipament sanitar, uși și ferestre, estetizare exterior și pentru echiparea completă a unei săli de studiu (IT).

Beneficiari: 300 de copii și tineri din medii defavorizate (mediul instituționalizat, familii sărace etc.), comunitatea băcăuană

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul