(IN)DEPENDENȚE

NU! Copilul meu nu consumă, nu bea, nu fumează. NU copilul meu!

Iubire, frică, negare..

Luna asta, împreună cu Asociația Română Anti-SIDA, dezvoltăm un centru de informare și suport pentru adolescenți și părinții lor.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
6,279 RON
Donații:
45
Galantomi:
8

„Am fugit și trei zile de acasă. În a doua zi m-am întors, am spart ușa casei, am luat laptop-ul și am plecat spunându-i «oprește-mă, dacă poți!»”(R., consumator de droguri din adolescență).

Te uiți în ochii lui și doar ți se pare că îl recunoști. Dar nu poate fi el. Copilul tău, sânge din sângele tău și carne din carnea ta. Nu gura lui a țipat la tine. Nu ochii lui mieroși, calzi și altădată atât de plini de curiozitate și mirare inocentă îți aruncă acum săgeți otrăvite. Roșii, sticloși, colcăind de o furie oarbă care nu te mai recunoaște de mamă. Care promite să te înghită toată dacă nu te dai din cale.

NU! Copilul meu nu consumă, nu bea, nu fumează, nu face sex niciodată… NU copilul meu! E multă iubire amestecată laolaltă cu frică în această negație. E multă singurătate și disperare pură! Deși, în realitate, li se întâmplă mai multor părinți decât crezi. Mai multor copii decât arată statisticile.

Unde să te duci și cui să-i spui? Ce faci noaptea asta și mâine cum pui un picior în fața celuilalt și încotro te îndrepți? Pentru toți părinții care sunt în situația asta și pentru toți părinții care vor să o prevină, luna asta, împreună cu Asociația Română Anti-SIDA, dezvoltăm un centru de informare și suport pentru adolescenți și părinții lor.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul