Betty are nevoie de noi! ❤️

Betty, terapeutul nostru cu codiță trece printr-o încercare. A fost diagnosticată cu o formațiune tumorală- mastocitom. Betty are nevoie de ajutorul nostru pentru ca ea să poată aduce în continuare zâmbete și bucurie! ❤️

Vrei să fii fundraiser?
projects.labels.title.support
Raised:
11,904 RON
Donations:
85
supporters.labels.title.count:
2

Betty, suflețelul nostru cu blăniță, terapeutul cu codiță și partenera de lucru a colegei noastre, Mara Vasilescu, trece printr-o încercare. De curând a fost diagnosticată cu o formațiune tumorală- mastocitom. În zilele ce urmează, se vor face și alte investigații și o intervenție chirurgicală în urma căreia se vor stabili următorii pași de tratament. Toate acestea necesită niște costuri ridicate, pe care Mara nu și le poate permite.  

Betty este o cățelușă din rasa metis, în vârstă de aproape 10 ani, veselă, energică și mereu dornică de joacă și mângâieri. Betty este un câine deosebit prin faptul că este un câine utilitar de terapie. De mai bine de 5 ani, ea vine în sprijinul copiilor și a tinerilor cu tulburări de neurodezvoltare (Tulburări din Spectrul Autismului, Sindrom Down, Tulburări de învățare, Tulburări motorii, Tulburări ale comunicării, Dizabilitate intelectuală, Întârziere globală a funcționării), dar și în întâmpinarea vârstnicilor din centre de seniori. Și-a făcut mulți prieteni printre zecile de grădinițe pe care le-a vizitat, a fost mereu primită cu multă iubire, iar ea a dăruit, la rândul ei, enorm de multă bucurie prin simpla prezență și o grămadă de râsete prin giumbușlucurile pe care le face cu multă dibăcie.

            De asemenea, Betty se numără printre primii 3 câini din România atestați international conform standardelor IAHAIO, prin ICofA-aai.com, la nivel european, în domeniul Intervențiilor Asistate de Animale (Activități Asistate de Animale) (https://www.facebook.com/TerapieSiActivitatiAsistateDeAnimaleBucuresti/posts/pfbid02KdpQtxZ1V2ri1YqbxMuysuNN8vZazuFy8i6iftWXpbopcqFG4oJmibQbQTyEqQSal).

            Betty are nevoie de ajutorul nostru pentru ca ea să poată aduce în continuare zâmbete și bucurie în sufletul tuturor oamenilor care au nevoie de dragostea ei!❤️

Vrei să fii fundraiser?
projects.labels.title.support