Materiale educaționale pentru copiii instituționalizați

 

Jocul este esenţial pentru dezvoltarea copiilor. Prin joc își descoperă talente, abilități și exersează adaptabilitatea la lumea din jur. Prin jocuri experimentează, se distrează și învață noi concepte și senzații, folosindu-și creativitatea și dezvoltându-și spontaneitatea.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
3,284 RON
Donații:
21
Galantomi:
5

Pentru copiii din centrele de plasament și materialele necesare jocului sunt greu accesibile. Deși nevoile de bază sunt prioritare în centrele de plasament, dezvoltarea și educația pică, de prea mult ori, pe al doilea loc în ceea ce priveşte priorităţile.

Copiii din centrele de plasament au nevoie să descopere lumea interioară și pe cea care îi înconjoară! Cu ajutorul tău putem să le oferim instrumente de explorare, materiale educaționale prin care să le stimulăm dezvoltarea senzorială, capacitatea de concentrare, abstractizarea gândirii și, în special, stimularea creativității și a spontaneității pentru a deveni astfel tineri și adulți capabili, flexibili, dezvoltați cât mai armonios.

Avem nevoie de suportul tău pentru a achiziționa materiale educaționale și resurse cât mai diverse. De la materiale de papetărie sau bricolaj pentru ateliere de arts&crafts la semințe de fructe și legume pentru a învăța cum se plantează și cum avem grijă de mediu, de la materiale cât mai trăznite pentru a crea un laborator de experimente cu ajutorul chimiei și fizicii până la cărți senzoriale și educative ca suport în cadrul terapiilor copiilor, toate acestea susținându-i într-o dezvoltare cât mai armonioasă.

Voluntarii noștri sunt pregătiți pentru ateliere, copiii sunt pregătiți să se distreze și să învețe, iar noi suntem aici ca să le oferim toate ideile de activități pentru a crește MARI.

Contribuie şi tu la acest proiect. Ajută-i pe copiii din centrele de plasament să experimenteze lumea cunoaşterii prin joc.

Cum devii fundraiser pentru acest proiect?

Te înscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completând acest formular FORMULAR FUNDRAISER GALATOM – AJUNGEM MARI şi ne trimiţi o poză cu tine pentru pagina de Galantom la adresa de e-mail [email protected]. Noi îţi creăm o pagină pe platforma Galantom şi tu promovezi pagina în rândul prietenilor şi colegilor, care te vor susţine cu donaţii online.

 

Pentru detalii şi mai multe informaţii ne poţi contacta la: [email protected]

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul