Fondul de Urgență pentru copiii grav bolnavi - 2023

Fondul de Urgență înseamnă sprijin financiar oferit familiilor cu un copil grav bolnav, cu nevoi specifice și urgente ca să poată crește șansele de vindecare ale copilului sau pentru a asigura condițiile de trai necesare.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
2,613 RON
Donații:
21
Galantomi:
8

După cum ii spune si numele, Fondul de Urgenta este menit sa răspundă urgentelor financiare ale beneficiarilor Magic: anumite investigații și tratamente, transport în străinătate, alimente speciale, medicamente, lemne de foc, etc.
Anual alocam aproximativ 50.000 EUR in acest scop.
Credem că este important ca o familie sa primească ajutorul financiar necesar pentru a găsi liniștea si puterea necesare pentru a lupta cu cancerul.

Ne propunem sa strângem aproximativ 50.000 de EUR care vor fi direcționați integral către FONDUL DE URGENTA destinat familiilor în dificultate financiară care au un copil cu diagnostic oncologic.  Statisticile arată că veniturile unei familii pot scădea cu până la 80% după ce un copil este diagnosticat cu cancer.  Pe lângă costurile aferente tratamentului și cheltuielile legate de transport, dificultățile majore apar atunci când unul dintre părinți trebuie sa renunțe la locul de munca pentru a fi alături de copilul bolnav pe durata tratamentului. Toate acestea sunt cu atât mai greu de suportat pentru familiile deja vulnerabile financiar. Nu o singură dată s-a întâmplat ca un copil sa ajungă în tabără cu tot șifonierul într-o pungă de plastic, sau ca unul dintre micuți să fie uimit ca în Magic se mănâncă trei ori pe zi.

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul