Terapie și speranță pentru copiii și adulții cu dizabilități ~ 2023

              Fundația Rafael le oferă, de 16 ani, acces gratuit la terapii copiilor și adulților cu dizabilități. Participă și tu la acest efort, oferind un zâmbet, timp al bucuriei și bănuțul pe care ești dispus să-l dăruiești!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
144,728 RON
Donații:
1413
Galantomi:
404

            Copiii și adulții cu dizabilități au nevoie, în mod constant, de sprijin în identificarea și exersarea de abilități și în efortul de recuperare. La fiecare vârstă, dar mai ales la vârstele mici, accesul la terapii este vital și, pentru ca familiile să își permită un astfel de efort, e necesar ca intervențiile să le fie oferite în mod gratuit. Noi toți putem face acest lucru pentru persoanele cu dizabilități și pentru familiile lor, prin intermediul specialiștilor Fundației Rafael, o organizație care în 2023 împlinește 16 ani de dăruire și de profesionalism. Puterea acestei organizații stă, atât în nobila ei misiune, cât și în oamenii care, cu generozitate, se bucură să le fie aproape celorlalți.

             În cele 2 centre de zi ale organizației își desfășoară activitatea aproximativ 100 de copii și de adulți cu dizabilități. Grație acestui proiect, ei vor beneficia de stimulare multisenzorială, de terapie prin joc, de terapie ocupațională, de terapie prin arte combinate, de kinetoterapie și masaj terapeutic, de programe de stimulare și de dezvoltare cognitivă, de socializare, de consiliere și de activități care să încurajeze autonomia personală și creșterea capacității de integrare socială.
              Pentru ca toate acestea să fie posibile, e necesar ca accesul la servicii să rămână facil, familiile persoanelor cu dizabilități fiind, oricum, suficient de încărcate. De aceea, venim către galantomi cu oferta de a ne fi, și de această dată, parteneri esențiali în finanțarea acestui proiect și de a-și direcționa efortul altruist către o cauză nobilă: terapie prin bucurie!

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul