Terapie prin sport pentru persoanele vulnerabile

Strângem fonduri pentru a oferi persoanelor vulnerabile ocazia de a practica o serie de sporturi nautice relaxante, în perfectă siguranță, într-o comunitate cu valori similare. Ajută-le și tu să descopere beneficiile sportului!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
5,239 RON
Donații:
47
Galantomi:
5

Credem în puterea sportului și în beneficiile pe care acesta le are din toate punctele de vedere: la nivel fizic, psihic sau mental. De aceea dorim să oferim cât mai multor persoane vulnerabile ocazia de a practica o serie de sporturi nautice relaxante, în perfectă siguranță, într-o comunitate cu valori similare.

Vâslitul în caiac sau în barca dragon este un mijloc excelent de incluziune socială și terapie pentru categorii defavorizate precum copiii din centrele de plasament, seniorii, supraviețuitori ai cancerului, nevăzătorii, persoanele cu handicap locomotor sau copii și tineri cu sindrom Down.

De exemplu, există numeroase studii care arată că mișcarea repetitivă cu partea superioară a corpului ajută în prevenirea și managementul limfedemului, o complicație frecventă în oncologie. Încă din 2020, Kayak Champions antrenează o echipă formată exclusiv din femei supraviețuitoare de cancer de sân pentru a participa la competiții internaționale dedicate.

Dă-ne o mână de ajutor să putem organiza mai multe antrenamente și să ne extindem către mai multe categorii de persoane care au nevoie de ajutor.

Fiecare donație de 100 de lei se va transforma în 4 ședințe de terapie prin sport pentru o persoană vulnerabilă - în caiac simplu sau dublu, sau în echipa de dragon boat. Beneficiarii vor primi un training complet, echipament și vor fi supravegheați pe toată durata activității sportive. În funcție de caz, pot primi și un partener pe toată durata antrenamentului, pentru siguranță.

Vrei să devii fundraiser pentru această cauză?

Trimite-ne un email la adresa [email protected] și îți creăm o pagină pe platforma Galantom. Mai departe trebuie doar să promovezi pagina în rândul prietenilor pentru a strânge donații online. Îți poți dona ziua de naștere sau poți alege un alt mecanism de strângere de fonduri, de exemplu o provocare sportivă. 

Îți multumim pentru suport și te așteptăm și pe tine la antrenamente, pe lacul Titan din Parcul Alexandru Ioan Cuza (sector 3, București)!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul