POVAȚĂ - Arta de a Educa prin Ață

Copiii cu dizabilități (nevăzători, cu sindrom Down, deficiență de auz, SMA, nanism, autism, locomotor și etnii minoritare) au nevoie de educație incluzivă să-și descopere pasiunile și să înveţe o meserie ce le va oferi independență.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
6,037 RON
Donații:
61
Galantomi:
3

POVAȚĂ – Arta de Educa prin Ață este un proiect socio-economic-cultural ce-și propune să ofere 49 de burse gratuite de educație profesională celor 392 de copii cu dizabilități alături de aparținătorii lor, atingând astfel 784 de beneficiari direcți.

 

Prin bursele oferite copiii cu dizabilități cognitive și locomotorii, alături de aparținătorii lor, vor avea acces gratuit la 147 de ore de curs fizice și online personalizate fiecărei nevoi, susținute de traineri profesioniști. Viziunea holistică a cursurilor oferă o educație experiențială prin intermediul celor 6 simțuri: auz, văz, tactil, miros, gust și spiritual prin valorile creștine, folosind doar materiale naturale. Prin implicarea directă a beneficiarilor și a comunităților locale, cu micile lor activități economice, activăm principiile economiei circulare ce ajută la sustenabilitatea proiectului și educarea noii generații.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul