Super Bunici

Proiectul Super Bunici își propune o serie de activități artistice, creative și de suport emoțional, prin care încurajează îmbătrânirea activă a seniorilor din comunitate.

Video de prezentare: https://www.youtube.com/watch?v=C1Z4-gDOVpc

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
30 RON
Donații:
1
Galantomi:
1

Obiectivele proiectului:

*Să promovăm îmbătrânirea activă și să creștem bunăstarea seniorilor prin implicarea în activități recreative, sociale și de voluntariat.

*Să îmbunătățim și să consolidăm stima de sine a participanților (prin crearea unui spațiu sigur unde aceștia se pot exprima) și relațiile intergeneraționale între vârstnici și comunitatea locală.

Punctele forte:

*Ateliere de muzică și mișcare, teatru, desen, pictură, consiliere și învățare pe tot parcursul vieții și reciclare creativă adaptate nevoilor seniorilor.

*O comunitate de aproape 100 de seniori care au confirmat o stare de sănătate și o dispoziție afectivă mai bune în urma atelierelor noastre.

*Instructorii facilitatori sunt experți în domeniile artelor vizuale, muzică, teatru, consiliere psihopedagogică și oferă îndrumare și susținere de înaltă calitate participanților.

*Oportunități de socializare: Oferă oportunități de socializare contribuind astfel la prevenirea izolării sociale și marginalizării în rândul vârstnicilor.

*Parteneriate cu instituții de cultură din Brașov (Filarmonica Brașov și Centrul Cultural Apollonia): stimulând astfel oferta socioculturală și facilitând accesul la evenimente dedicate seniorilor.

Super Bunici în cifre (Nov 2023 - Apr 2024):

*30 de ateliere de teatru, muzică si mișcare, desen și pictură, reciclare creativă, șezătoare contemporană

*80 participanți individuali

*600 de prezențe

Cu 50 de lei puteți susține și voi participarea unui senior la unul dintre atelierele noastre creative. 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul