Iulie - Igienizare traseu montan

În iulie organizăm o acțiune de igienizare a unui traseu montan din România, împreună cu zeci de voluntari. „Refresh” este inițiativa prin care putem educa oamenii și crește responsbilitatea în ceea ce privește protejarea naturii.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
425 RON
Donații:
4
Galantomi:
2

 

Deșeurile aruncate de turiști pe traseele montane reprezintă o problemă majoră. O acțiune de igienizare va avea un impact major, chiar și pe termen lung. Va contribui la reducerea poluării apei, aerului și solului, la protejarea animalelor sălbatice și la reducerea riscului de incendii. Totodată, prin mobilizarea voluntarilor de toate vârstele, o astfel de implicare va promova valorile civice și va îmbunătăți starea de spirit a oamenilor. Le oferă posibilitatea de a petrece timp în natură, de a face ceva util și de a se simți parte dintr-un grup, creând astfel un sentiment de unitate și de apartenență.

Dacă te poți alătura voluntarilor, te așteptăm cu mare drag. Dacă nu poți ajunge, dar vrei să contribui la achiziționarea materialelor necesare pentru ca acest proiect să fie dus la bun sfârșit (saci de gunoi, mănuși, clești pentru colectarea deșeurilor și altele), așteptăm cu bucurie donația ta.

Îți mulțumim pentru responsabilitate și implicare!

 

 

 

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul