Impreuna pentru gemenele luptatoare

Impreuna pentru gemenele luptatoare !

Ajutor pentru GEMENELE Aura si Ana !!!

Trimite un SMS la numarul 8827 cu textul "Gemene" , in valoare de 2 euro.

Donatia ta face diferenta!

 

 

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
750 RON
Donații:
7
Galantomi:
1

Ajutor pentru GEMENELE Aura si Ana    

!!! Este nevoie de 20.000 euro!!!

Este nevoie de noi toti !!!  

Una dintre cele mai sfâșietoare experiențe umane pentru un părinte este să își vadă copiii bolnavi.Ce binecuvântare este să te poți bucura de iubirea copiilor tăi și ce durere să te simți neajutorat în fața bolii acestora! Există locuri în inimă despre care nici măcar nu știai că există până nu iubești un copil!

Dragoș Bandrabula, împreună cu soția sa, sunt părinții greu încercați a celor două gemene Ana Elena și Aura Maria, în vârstă de aproximativ 4 ani, din Suceava, diagnosticate la naștere cu EPIDERMOLIZA BULOASA, boală genetică încadrată la grad I de handicap, cu însoțitor permanent, fără tratament în momentul de față.

Viața lor a devenit o luptă continuă pentru a oferi fetelor îngrijirea de care au nevoie, în pofida costurilor ridicate: – pansamente speciale, – creme, – vitamine, – haine adecvate, – supraveghere permanentă.

După doi ani de încercări și multe dezamăgiri au reușit să obțină o programare pentru un consult cu fetele la spitalul, Bambini di Gesu din Roma, Italia, la un profesor doctor în genetică și dermatologie.

Vizita la doctor este pentru efectuarea de analize, teste genetice, prelevare de țesut și programarea unor operații ce le sunt necesare la mânuțe și piciorușe deoarece au degetele lipite între ele.

Costurile inițiale ar fi în jur de 20.000 € (din păcate în România nu se pot face astfel de analize).   Părinții sunt depășiți de efortul financiar pe care trebuie să îl facă și își pun toată speranța în semenii lor, oameni cu suflet care le pot fi alături prin donații și speră cu ajutorul lui Dumnezeu și al Maicii Domnului că vor găsi o soluție pentru a-și ajuta fiicele.

Nu rămâneți indiferenți!

Haideți să le fim alături!

Haideți să îi ajutăm să aducă alinare în sufletul micuțelor luptătoare!

Haideți să le oferim șansa să se bucure de copilărie!

Cu mentiunea: DONATIE GEMENE  

Asociatia Împreună pentru Bubu

CIF:  42440643

Conturi:

IBAN Lei:  RO69BTRLRONCRT0540786801

IBAN Euro: RO19BTRLEURCRT0540786801

Codul SWIFT: BTRLRO22

Pay Pal : [email protected]

https://impreunapentrububu.ro/doneaza

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul