“Ajuta-ma prietene sa sp[un si maine azi”

sprijinirea unor antrenori, instructori, sportivi aflati in dificultate datorita unor situatii medicale deosebite, unii foarte grave.  

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
0 RON
Donații:
0
Galantomi:
0

sprijinirea unor antrenori, instructori, sportivi aflati in dificultate datorita unor situatii medicale deosebite, unii foarte grave. 

Deviza noastra este : 

“Ajuta-ma prietene sa sp[un si maine azi” e pricipiul izvorat de la un vechi serial tv cehoslovac din anii“ 80 - https://www.youtube.com/watch?v=_05xKMRlj2E

Situatia acestor oameni este insuportabila, pensii medicale de 100-1200 -2000 lei lunar (ganditi-va ca unii sant singuri si stau la bloc ....), nu exista un sprijin nici macar din partea medicinii sportive ... nimic decat niste pensii de boala. Vorbim de sportivi si specialisti unii cu 30-34 de ani vechime, campioni (sa nu uitam cei ce au practicat arte martiale pana in ianuarie 1990 erau ilegali si urmariti de securitate pentru ca faceau sport si care azi au nevoie de ajutor.

Avem in monitorizare cazuri cu certificat de handicap, 5 operatii pe un picior si operatie, extirpare jumatate de pancreas, altii cu operatii pe trenul inferior si este nevoie de refacere si integrare, altii cu probleme in zona coloanei sau ... probleme de circulatie sanguina si limfatica. Este nevoie sa spunem ca este vorba de familisti, buni crestini si majoritatea licentiati ?? Avem o speranta in schimbarea legii care se pare ca va permite lucrul de acasa online sau call-center sau lucru manual etc ce se poate face fara deplasari etc.

Aceste persoane azi NU AU VOIE SA MUNCEASCA (conform legii care pretinde ca ii protejeaza) ... daca o fac, nu numai ca trebuie sa dea banii inapoi dar mai mult este un delict penal. 

In acest sens vom propune o initiativa legislativa pentru diferentierea cazurilor de pensionari "medical"( nici nu li se mai spune asa ...) din pacate unii nu isi mai pot recupera toate capacitatile, insa unii da ...statul ofeirnd 1000 de lei este o mizerie. Macar vouchere pentru tratamente speciale d erevenire, hrana de efort etc ...Pana tunci va rugam din nou:

“Ajuta-ma prietene sa sp[un si maine azi” 

https://www.youtube.com/watch?v=_05xKMRlj2E 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul