Împreună o salvăm pe Smaranda

9000 Euro pentru un rinichiul care îi va salva viața!

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
38,887 RON
Donații:
230
Galantomi:
1

Într-o zi friguroasă de februarie, viața Smarandei s-a schimbat pentru totdeauna. La doar 18 ani, a aflat că are diabet de tip 1. Totul s-a schimbat: alimentația, stilul de viață, obiceiurile zilnice. Anii au trecut, iar diabetul a lucrat încet, dar sigur, întâi atacându-i inima, apoi rinichii, până când a ajuns dependentă de dializă de trei ori pe săptămână.

În august 2023, în timpul unei ședințe de dializă, Smaranda a suferit un accident vascular cerebral (AVC) care a lăsat-o cu o semipareză pe partea stângă. Mobilitatea ei, deja limitată, a devenit aproape nulă. Lucrurile simple, banale, au devenit pentru ea provocări aproape imposibile de realizat singură.

Acum este înscrisă pe lista de transplant renal la Fundeni și la Cluj, dar până acum nu a primit decât un cod care certifică un loc "în așteptare" pe lunga listă de transplant renal.

A găsit o soluție la Spitalul Sfântul Constantin din Brașov, singurul spital privat din România care efectuează transplanturi renale. O echipă de specialiști, condusă de domnul doctor Bogdan Moldovan, a găsit o rezolvare prin transplantarea unui rinichi de la soțul ei. Această intervenție îi va schimba viața exponențial în bine.

Din păcate, singura barieră rămasă este cea financiară. Costul total al operației, inclusiv toate investigațiile și necesitățile adiționale, este de aproximativ 24,000 euro.

Îi lipsesc însă 45.000 lei pentru a acoperi toate cheltuielile. Orice sumă donată o apropie de obiectivul nostru și de a-i oferi șansa la o viață nouă, lipsită de durere și suferință.

Te rugăm din suflet să o ajuți. Donația ta va face diferența între speranță și disperare.

Vă mulțumim!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul