Adăpostul Animal Life

Pentru a putea ajuta animalele de companie abandonate avem nevoie de un centru în care acestea să fie primite, spălate, consultate și cazate. 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
9,691 RON
Donații:
88
Galantomi:
7

Suntem conștienți că am pornit pe un drum greu, dar acesta este proiectul care ne va permite să ne îmbunătățim semnificativ activitatea.

Pentru a putea ajuta animalele de companie abandonate avem nevoie de un centru în care acestea să fie primite, spălate, consultate și cazate.

Adăpostul va funcționa ca un centru de plasament în care animalele sunt cazate în cele mai bune condiții până la adopție. Adiacent, va dispune de un mic cabinet medical cu spațiu de cazare a cazurilor grave.

Clădirile gândite de noi nu ne vor ajuta doar să cazăm animalele din grija noastră. Aici va fi locul în care putem efectua tratamente medicale și în special sterilizările pe care noi le oferim gratuit celor care le solicită.

Mai mult decât atât, adăpostul nostru va deveni locul în care persoanele dornice să ne ajute pot veni la întâlnirea cu noi și cu protejații noștri. Vom putea în sfârșit să avem un program clar de socializare a cățeilor, vom putea organiza activități cu copii și familii, iar potențialii sponsori pot vedea foarte clar unde ajunge ajutorul lor.

Mai trebuie efectuate următoarele lucrări pe șantierul Animal Life:

- Porți exterioare (2 bucăți) estimare de preț: cca 5000 lei
- Centrală termică și lucrări de instalații pentru conectare la sistem, estimare de preț: 6000 lei
- Finisaje exterioare: lavabilă, estimare 4000 lei
- Conectare current: estimare 4000 lei
- Amenajări, mobile, sanitare: estimare 6000 lei

Avem încă nevoie de o mână de ajutor pentru a ne putea muta! Datele noastre și modalitățile de a ajuta se găsesc pe site-ul nostru, www.animallife.ro cu o secțiune separată dedicate adăpostului.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul