Ajuta-ne sa implementam Pui de om in terapie

Implementarea principiilor Family Centered Care in Romania, in 2 spitale in 2018, in 3 spitale in 2019 si formarea trainerilor (cadre medicale din Romania) pentru implementarea ulterioara a proiectului.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
7,415 RON
Donații:
63
Galantomi:
8

Pui de om in terapie” înseamnă transformarea modului de îngrijire a bebelușilor bolnavi și abandonați din 2 terapii intensive (Bucuresti + Cluj 2019) (Bucuresti si Constanta in 2019), în centre de îngrijire “Family Centered Care” în care se pune accent pe latura umană - familia va fi implicată în ingrijirea copilului. Vor practica metoda skin to skin, vor asigura îngrijirea primară a copiilor, vor monitoriza copilul, îl vor hrăni și îmbăia, îl vor alina ținându-l în brațe în timpul procedurilor dureroase. Dorim sa completam bugetul pentru a  cumpara obiecte pentru neuro-developmental care: scaune Kangaroo Care, esarfe ptr Kangaroo Care, scutece, cuiburi de pozitionare corecta in incubator, huse pentru incubatoare, suzete de prematuri, necesare pentru implementarea "Family Centered Care".

Suma necesara dotarii spitalelor din proiect in 2019 este 80.000 lei. Beneficiari: 700 bebelusi si 350 parinti/an din 2 spitale in 2019.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul