Centrul de zi pentru copii din familii în dificultate, Galați

La Centrul de zi pentru copii, clasele I-VIII, 25 de grozavi, care provin din familii în dificultate, sunt sprijiniți să rămână în școală.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
0 RON
Donații:
0
Galantomi:
0

La Centrul de zi pentru copii, clasele I-VIII, 25 de grozavi, care provin din familii în dificultate, sunt sprijiniți să rămână în școală, ajutați să-și îmbunătățească rezultatele școlare, participă la diferite activități de educație non-formală și sunt încurajați să-și dezvolte potențialul. Aici primesc masa de prânz, în fiecare zi, rechizite școlare, îmbrăcăminte și încălțăminte, acces la tabere de vară, activități plătite extrașcolare în funcție de nevoile, interesul lor și de fondurile existente, participă la activități de timp liber și socializare, (sărbătorirea zilelor de naștere, vizite, ieșiri în parc, muzee, teatru sau la cofetărie, participarea pentru o săptămână, la o tabără de vară).

O altă activitate derulată este monitorizarea evoluției școlare a fiecărui copil. Astfel, personalul Centrului are întâlniri periodice cu cadrele didactice (profesori, învățători, diriginți) ale copiilor asistați pentru a adapta modalitatea de sprijin acordat.

Bugetul anual al centrului este de 155.500 lei.

Donează pentru ca acești copii să rămână în școală!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul