Hrana pentru blanosii Asociatiei Kola Kariola

"Cine hraneste un animal flamand, isi hraneste sufletul"

- Charlie Chaplin

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
30,686 RON
Donații:
339
Galantomi:
92

In adapostul Asociatiei pentru protectia animalelor Kola Kariola se afla peste 500 de catei, plus multe animale mari, de ferma, salvate din conditii inimaginabile. Adapostul Kola Kariola este un loc creat cu dragoste si din dragoste pentru aceste animale ale nimanui. Un loc in care unii dintre cateii probabil ca nu-si vor gasi niciodata o casa numai a lor, dar unde pot trai in conditii cat mai apropiate de ceea ce inseamna o casa si vor putea beneficia zilnic de dragostea si atentia omului.

500 de catei insa nu sunt usor de intretinut. Hrana lor zilnica depaseste cantitatea de 320 de kilograme. Animalele mari consuma si ele o cantitate considerabila de hrana.

Asociatia are in grija si un numar de 21 catei cu dizabilitati, paralizati, care au nevoie de hrana speciala, umeda sau uscata gastrointestinala, care sa le asigure un tranzit intestinal bun.

Asociatia noastra preia mereu cazuri grave de animale ranite, pe care le trateaza in clinici veterinare, iar costurile sunt imense. Dar bucuria de a vedea un animal recuperat si sanatos merita fiecare leut!

Cumva cautam sa avem un echilibru intre costurile totale ale asociatiei cu facturi la clinici veterinare, salarii ingrijitori, utilitati, si hrana necesara animalelor.
Asa ca orice ajutor este bine-venit!
Daca magazia este plina, burticile sunt pline, activitatea asociatiei are continuitate si se poate extinde.
Multumim!

"Cine hraneste un animal flamand, isi hraneste sufletul"

- Charlie Chaplin

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul