Hrana pentru blanosii Asociatiei Kola Kariola

"Cine hraneste un animal flamand, isi hraneste sufletul"

- Charlie Chaplin

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
102,362 RON
Donații:
1.269
Galantomi:
113

Asociația pentru Protecția Animalelor KOLA KARIOLA este o organizație non-profit fondată în scopul ajutării animalelor fără stăpân din România, un segment social cu un mare deficit. Lipsa de educație și totala nepăsare a autorităților fac din România o țară a nepăsării față de animale și mediu. Confruntată cu realitatea crudă direct în stradă, a sutelor de cazuri cu animale aflate în nevoi, maltratate, accidentate, abandonate, torturate, asociația construiește un adăpost în Belciugatele care găzduiește în prezent circa 300 de căței, asigurându-le un adăpost, hrană, tratamente și pregătindu-i pentru adopție și reintegrarea într-o familie, cât și un Sanctuar pentru animale de fermă în Argeș.

Fiecare animal salvat are o poveste în spate tristă, fie un abandon, fie salvarea lui din adăposturile de stat de pe listele de eutanasie, fie bătuți, maltratați, fie loviți de mașini, mame cu pui, pui abandonați etc. Mulți dintre acești căței salvați rămân cu traume pe viață, fizice sau psihice. Unii sunt în 3 picioare, alții mutilați, alții paralizați, ceea ce face ca ei să rămână rezidenți ai adăpostului pe viață, rare fiind cereri de adopție în cazul lor.

Asociația noastră preia mereu cazuri grave de animale rănite, pe care le tratează în clinici veterinare, iar costurile sunt imense. Dar bucuria de a vedea un animal recuperat și sănătos merită fiecare leu!

Cumva căutăm să avem un echilibru între costurile totale ale asociației cu facturi la clinici veterinare, salarii pentru îngrijitori, utilități și hrana necesară animalelor. Așa că orice ajutor este bine-venit! Dacă magazia este plină, burticile sunt pline, activitatea asociației are continuitate și se poate extinde.

Mulțumim!

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul