Gradinita Malteza, de 26 de ani, in beneficiul copiilor speciali ai Clujului!

Terapia specializata poate face diferenta intre un copil cu dizabilitati, viitor adult, dependent toata viața de apartinatori si un copil special, independent si integrat în comunitate.

De-a lungul celor 25 de ani de existenta, impactul major si la timp asupra destinului copiilor ce ne-au trecut pragul, ne obliga si ne inspira zi de zi sa continuam si sa nu renuntam in fata provocarilor. 

Sustinerea fiecaruia dintre voi este esentiala si cu sens; investind in programul Gradinitei Malteze, investiti in viitorul acestor copii iar acest act de bunatate este benefic pentru intreaga societate, in ansamblul ei.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
4,333 RON
Donații:
45
Galantomi:
3

Scopul centrului de zi este acela de a asigura copiilor cu dizabilitati neuromotorii servicii specializate de educatie timpurie si socializare, de recuperare si reabilitare in vederea integrarii in scoala si comunitate.

Beneficiarii nostri sunt 22 de copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 9 ani , cu dizabilitati neuromotorii, neuropsihice si alte deficiente asociate, din familii sau din centre rezidentiale.

Pentru ca preocuparea noastra principala este o viata cat mai usoara pentru copiii cu dizabilitati, investim intens in terapia oferita lor:

*activitati educationale,

* de stimulare multisenzoriala si cognitiva,

* terapie comportamentala,

* kinetoterapie clasica sau cu platforma MIRA,

* educarea limbajului,

* interventii asistate de animale,

* melotarepie,

* consiliere psihologica pentru copii si parinti

* educatie prin sport

Prin serviciile oferite urmarim dezvoltarea deprinderilor copilului cu dizabilitati de a trai independent, progresele inregistrate mijlocind scolarizarea în cadrul unei institutii de invatamant special sau de masa.

Cheltuielile /beneficiar/luna sunt de aprox. 1000 lei. Deasemenea, alte costuri/servicii/total centru sunt: kinetoterapie – 3000 lei/luna; logopedie și terapie cognitiv-comportamentala – 3000 lei/luna; consiliere psihologica – 3000 lei/luna.

De-a lungul celor 25 de ani de existenta, impactul major si la timp asupra destinului copiilor ce ne-au trecut pragul, ne obliga si ne inspira zi de zi sa continuam si sa nu renuntam in fata provocarilor.

 Terapia specializata poate face diferenta intre un copil cu dizabilitati, viitor adult, dependent toata viața de apartinatori si un viitor adult, independent si/sau  integrat in comunitate. 

Sustinerea fiecaruia dintre voi este esentiala si cu sens; investind in programul Gradinitei Malteze, investiti in viitorul acestor copii iar acest act de bunatate este benefic pentru intreaga societate, in ansamblul ei.

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul