Sprijin pentru bunicii singuri

Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor oferă sprijin moral, practic și material pentru 250 de vârstnici care locuiesc singuri și alți 600 din căminele de bătrâni. 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
73,252 RON
Donații:
592
Galantomi:
111

Asociația Niciodată Singur – prietenii vârstnicilor luptă împotriva singurătății și izolării și este alături de vârstnici pentru o bătrânețe demnă și activă. Creăm relații de prietenie între generații și facem din voluntarii noștri o familie de împrumut pentru vârstnicii singuri.

Bunicii, care ne-au oferit atât de mult, nu ar trebui să fie uitați. Singurătatea este o suferință care accentuează inclusiv problemele de sănătate. Viziunea noastră este să contribuim la o bătrânețe senină, la crearea unei societăți în care să redăm persoanelor vârstnice încrederea în sine și sentimentul propriei valori. Vrem să demonstrăm că seniorii au mult să ne ofere și să aducem în prim plan conștientizarea problemelor reale cu care se confruntă vârsta a treia.

Asociația mobilizează voluntari și resurse care, prin activitățile lor permanente, contribuie la îmbunătățirea stării emoționale a beneficiarilor și a calității vieților persoanelor vârstnice.

Suntem prezenți în viața celor 250 de vârstnici care locuiesc singuri și a altor 600 din căminele de bătrâni. Și, cu ajutorul unor oameni cu suflet mare ca tine, vom continua să fim.  

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul