Demnitate la țară

Vrem să extindem proiectul Pe Stop în zonele rurale! Ajută-ne să ducem acolo pachete cu produse de igienă menstruală și să organizăm cursuri de igienă. 

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
9,925 RON
Donații:
140
Galantomi:
9

După aproape doi ani de activitate în comunitățile defavorizate din București, pachetele Pe Stop cu produse de igienă menstruală vor să ajungă și la țară.

Vrem să căutăm în zonele rurale din jurul Bucureștiului fetele și femeile care au nevoie de noi. Le vom duce pachete cu produse de primă necesitate (absorbante, gel dezinfectant, șervețele umede, lenjerie intimă) și vom organiza și primele ateliere Pe Stop - cursuri interactive despre igienă și îngrijire în timpul menstruației, pentru ca participantele să învețe niște standarde de igienă pe care să le păstreze tot restul vieții și care să le ajute să treacă mai ușor peste zilele delicate ale lunii.

Ne-am propus să găsim 200 de fete și femei din zonele rurale pe care să le ajutăm cu pachete și să organizăm cel puțin 5 ateliere Pe Stop.

Costul aproximativ al unui pachet Pe Stop este 35 de lei, iar un atelier necesită 30 de lei/participantă.

Dacă suma strânsă nu va fi suficientă pentru „Demnitate la țară”, o vom redirecționa pentru a oferi în continuare pachete fetelor și femeilor din București și pentru a organiza ateliere Pe Stop în oraș.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul