Fondul de Burse

Fondul de Burse este fondul la care pot participa toți gălățenii care vor să schimbe semnificativ viața copiilor care învață excelent sau care vor să își continue studiile, dar familiile nu îi pot susține. Implicarea noastră pentru împlinirea lor va face ca ei să devină membri ai comunității generoase și active la care visăm cu toții. Fii gălățeanul care demonstrează că gesturile mici antrenează schimbări majore!

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
0 RON
Donații:
0
Galantomi:
0

Statisticile indică o creștere alarmantă a ratei abandonului școlar, 20% din numărul total de elevi renunțând la școală din cauza sărăciei. Aceste statistici îngrijorătoare ne fac să acționăm, astfel încât un număr cât mai mare de copii să poată merge la școală, să poată învăța și să ajungă oameni mari, responsabili pe care ne putem baza. 

Astfel, am creat Fondul de Burse, propunându-ne anual să susținem un număr de minim 10 copii pe generație să își continue studiile liceale și profesionale. Cu ajutorul unor oameni ca dumneavoastră copiii proveniți din familii cu posibilități materiale reduse își pot continua studiile preuniversitare și își urmează visele, aici, în țara noastră.

Fondul de Burse face să dispară din gândurile unui copil sentimentul că e singur într-o mare aventură de a deveni om mare, că nu e pe cont propriu și că e posibil să primească ajutor de la necunoscuți.

În această a treia ediție ne propunem să mobilizăm resurse în valoare de 20.000 de lei pentru susținerea celor 15 bursieri, suma ce le va acoperi cheltuielile cu materialele școlare, transport, chirie și alte costuri eligibile. În acest scop am organizat campanii de fundraising, precum "Dar făcut bine", eveniment desfășurat în două centre comerciale din Galați în perioada sărbătorilor de iarnă, generând 5.000 de lei. 

Împreună suntem Galați, comunitatea care își depășește limitele!

 

 

 

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul