Impreună spunem "Multumim!" cadrelor medicale din linia întâi

Ajută-ne să #MergemInainte pentru a putea spune #Impreuna "Mulțumim!" cadrelor medicale din linia întâi.

Noi #StamAcasa, cadrele medicale stau în linia întâi pentru sănătatea noastră. Cum ne putem arăta recunoștința față de acești oameni care își dăruiesc întreaga energie pentru a ne proteja?

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
9,221 RON
Donații:
93
Galantomi:
20

Ajută-ne să #MergemInainte pentru a putea spune #Impreuna "Mulțumim!" cadrelor medicale din linia întâi. 

(prezentare video campanie : https://www.facebook.com/AquaSport09/videos/275289220532077/ )

Noi #StamAcasa, cadrele medicale stau în linia întâi pentru sănătatea noastră. Cum ne putem arăta recunoștința față de acești oameni care își dăruiesc întreaga energie pentru a ne proteja? Cum putem dărui când noi înșine suntem vulnerabili? Este întrebarea la care încercăm să găsim răspuns de câteva săptămâni.

Activitatea din cele 4 bazine Aqua Sport a încetat odată cu intrarea în starea de urgență, iar toate resursele financiare ale organizației noastre merg acum către păstrarea intactă a echipei - 86 de oameni. Dar, în timp ce stăm acasă și încercăm să rezistăm cu venituri limitate, fiecare dintre noi suntem recunoscători cadrelor medicale din prima linie.

Am donat fiecare către cauzele care strâng fonduri pentru echipamente de protecție. Dar am vrea să putem face mai mult, ca organizație, prin munca noastră. Am vrea să dăruim cadrelor medicale abonamente pentru înot, pentru ei sau pentru familiile lor. Orice număr strângeți voi, îl dublăm noi. Pentru când #TotulVaFiBine. Pentru a spune Impreună "Multumim!"

Cum vă puteți alătura?
1. Puteți deveni fundraiseri pentru această cauză. În acest sens, avem 4 evenimente din care puteți alege:
a. Dăruiește ziua ta
b. Dăruiește-ți talentul/pasiunea
c. Provocarea sportivă de acasă
d. 30 Day Fundraising Challenge

Pentru a începe, tot ce trebuie să faceti este să ne trimiteți un email pe adresa [email protected] , împreună cu o poză de-a voastră și să ne spuneți la care dintre cele 4 evenimente doriți să participați. În cel mai scurt timp vă vom contacta și veți primi o pagină de fundraising pe care o puteți distribui apoi, pe Facebook sau în grupuri private prietenilor voștri, pagină ce va strânge gânduri de bine pentru voi și resurse financiare pentru noi, pe care le vom dubla și transforma în abonamente la înot pentru cadrele medicale.

În momentul redeschiderii bazinelor Aqua Sport, orice cadru medical care se va prezenta la recepție își va putea alege, în baza legitimației și în limita fondurilor strânse, unul dintre următoarele tipuri de abonamente valabile pentru cursurile desfășurate pe grupe: Cursuri înot copii - 8 ședinte, Cursuri înot adulți - 8 ședințe, Aqua Gym - 8 ședințe sau Agrement 1 lună.

2. Puteți dona, alegând una dintre paginile colegilor noștri și oamenilor de bine de mai jos , care au devenit fundraiseri și care au ales să își dăruiască zilele de naștere, pasiunile sau și-au ales provocări sportive care vă inspiră:

https://aqua-sport.galantom.ro/aly-alex
https://aqua-sport.galantom.ro/nicoletamocanu
https://aqua-sport.galantom.ro/ariciuruxandra1
https://aqua-sport.galantom.ro/mirceapurcaru1
https://aqua-sport.galantom.ro/carlamiron
https://aqua-sport.galantom.ro/tiberiusmanolache
https://aqua-sport.galantom.ro/iuliasarbulescu
https://aqua-sport.galantom.ro/ariciuruxandra
https://aqua-sport.galantom.ro/armi

https://aqua-sport.galantom.ro/maria-karen

https://aqua-sport.galantom.ro/vladmihalache

https://aqua-sport.galantom.ro/andreeaamarie
https://aqua-sport.galantom.ro/ileananicolescu1


Vă așteptăm în număr cât mai mare și vă mulțumim pentru donații!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul