Ne bucurăm că ai ales să îți
dăruiești ziua de naștere!

 

Ce vrei să le spui prietenilor?

Prin ziua ta vei susține

Proiectul:
#ScoalapentruToti – Niciun Copil Lasat in Urma

Cautam (noi) sustinatori pentru Scoala Digitala de vară, dar si pentru Inceputul de An Scolar.

Situația copiilor din familii vulnerabile este mai delicată ca niciodată, mai ales în contextul în care mulți dintre părinții acestora lucrau în industriile cele mai afectate de criză, iar în multe familii nu mai există nici măcar veniturile lunare, care oricum erau mici încă de dinaintea acestei perioade delicate. 

Dacă în perioada de urgență cei 180 de copii care vin zilnic în centrele de zi ,,Ana și Copiii” din București, Prahova și Călărași au fost susținuți material, prin pachete alimentare, donate o dată la două săptămâni de către echipa mobilă a asociației, dar și prin sprijin educațional și emoțional online, începând cu 15 mai, cele 3 centre ale asociației sunt active și îi primesc din nou pe copii. Totodată, recent, Asociatia a dat startul  Școlii de vară pentru digitalizarea copiilor și părinților din familii vulnerabile.

 

 


Organizația:
Asociatia "Ana si copiii"

Asociatia „Ana si Copiii” are o experienta de peste 12 ani, fiind acreditata si licentiata de M.M.F.P.S. ca furnizor de servicii sociale directe pentru copii si adolescentiproveniti din medii defavorizate.