Ne bucurăm că ai ales să îți
dăruiești ziua de naștere!

 

Ce vrei să le spui prietenilor?

Prin ziua ta vei susține

Proiectul:
O NOUA BUCATARIE SI CAMERAPENTRU O FAMILIE DIN TELEORMAN!

Familia Maruntelu ,din Teleorman este formatat din 2 parinti muncitori, 2 bunici ce ajuta si acum la treburile gospodaresti si Adriana fetita bine crescuta si silitoare.

Chiar daca s-au zbatut sa renoveze casa in care locuiesc  cu greu au reusit . I-am sprijinit si noi in renovarea Bucatariei si a baii , dar mai sunt multe materiale  de cumparat.

#Pentru bucatarie e necesara  min 700 lei

#pentru camera Adrianei -materiale constructii :osb ,nisip ,glet  rigips..etc aprox 1000 lei

La primavara vom dori refacere acoperis si camera parintilor

Cazul acesta este unul de suflet, pentru ca acesti oameni chiar daca au un acoperis si ceva de pus pe masa  , MERITA MAI MULT pentru cat au muncit toata viatat si pentru ca au o  inima mare  (tatal ne-a ajutat in cazurile noastre el lucrand in constructii)

DONATIILE SE POT FACE PRIN:

ASOCIATIA COPII DARUITI

Banca TRANSILVANIA: RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO

RO71BTRLUSDCRT0326271601 in USD

sau paypal.me/OngCopiiDaruiti

  DETALIU: ajutor pt fam Maruntelu

Pentru orice detalii suplimentare sau incheiere CONTRACTE SPONSORIZARE , ne puteti scrie pe adresa [email protected] sau ne puteti contacta 0730445511

Va multumim pentru ca ne-ati ales si va dorim o zi pe suflet

Ana


Organizația:
Asociatia Copii Daruiti

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.