Ne bucurăm că ai ales să îți
dăruiești ziua de naștere!

 

Ce vrei să le spui prietenilor?

Prin ziua ta vei susține

Proiectul:
Primavara aduc speranta bolnavilor

Primavara este anotimpul bucuriei si al sperantei...

Va propun in aceasta primavara sa aducem speranta pacientilor din ingrijiri paliative.

Date despre organizatie:

Fundatia Bucuria Ajutorului - Centrul de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie din București oferă servicii de îngrijiri paliative spitalicești pentru pacienții cu afecțiuni oncologice aflați în stadiul III și IV.

În perioada 2006 - 2021 au fost îngrijiți un număr de 4.000 pacienți din București și din alte județe ale țării, printre care un număr de 500 cazuri sociale, iar lunar beneficiază de îngrijiri paliative 50 pacienți, la care se adaugă un număr de 300 aparținători care primesc consiliere psihologică, spirituală și suport în perioada de doliu.

 

Acest proiect isi propune sa sprijine activitatea de ingrijire paliativa a pacientilor internati in centru. Banii vor fi folositi pentru echipamentul de protectie al echipei care lucreaza in ingrijiri paliative: masti, manusi, halate de unica folosinta, combinezoane, viziere si botosei.

Ce puteti face: 

- puteti sa oferiti o donatie 

- puteti sa distribuiti acest proiect catre prieteni 

 

 


Organizația:
Fundatia Bucuria Ajutorului

Misiunea organizatiei: sprijinirea persoanelor singure, copiilor și familiilor aflate în situații de dificultate prin programe de asistență socială și spirituală, care promovează dialogul și solidaritatea socială, în vederea îmbunătățirii calității vieții și a păstrării demnității umane.