Ne bucurăm că ai ales să îți
dăruiești ziua de naștere!

 

Ce vrei să le spui prietenilor?

Prin ziua ta vei susține

Proiectul:
Reamenajarea camerei pentru VALENTIN , baietelul cu o proteza la piciorul drept

Acest proiect este dedicat unei Familii din Bucuresti cu 4 copii dintre care de-l mic ,Valentin are 5 ani si 10luni și s-a nascut cu multiple malformatii la piciorul drept.

Din cauza costurilor cu operațiile Pentru cel mic ,nu au avut disponibil de a reamenaja căsuța de aceea noi cei de Asociatia Cooii Daruiti dorim sa ii susținem in acest sens .

Necesar:
300 lei Dulap
600 lei canapea extensibila ( restul de bani i-am primit deja ).

Canapeaua este necesară pentru ca astfel, in timpul zilei, copii vor avea spațiu de joaca,iar camera va fi mai aerisita -spațioasă.

Pentru donatii puteți transfera în conturile
Asociatiei Copii Daruiti

BANCA TRANSILVANIA:
RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON
RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO
RO71BTRLUSDCRT0326271601 in USD
BT PAY 0730445511
cu mențiunea renovare camera Valentin


Activitatea noastra o regasiti aici

https://www.facebook.com/Asociatia-Copii-Daruiti-1649545025328747

https://copiidaruiti.wordpress.com/

Suntem bucurosi sa ne contactati si pe mail asociatiacopii_daruiti @yahaoo.com pentru orice detalii suplimentare sau contracte de sponsorizare.

Sa avem o zi pe suflet!

Organizația:
Asociatia Copii Daruiti

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.