Creează pagina ta Galantom

Prin implicarea ta vei susține proiectul Centrul de adoptie Red Panda al organizației Asociatia Red Panda

1
Alege proiect
2
Detalii pagină
3
Personalizează
4
Pagină creată

Ce vrei sa le spui prietenilor

Prin participarea ta vei susține

Proiectul

Centrul de adoptie Red Panda

Centrul de adopții: până când cățeii vor ajunge acasă… Aici este locul în care îi găzduim, îi îngrijim și îi educăm, astfel încât ei să poată deveni companioni ideali, potriviți oricărei familii. 

Organizația

Asociatia Red Panda

Stă în puterea fiecăruia dintre noi să schimbăm în bine lumea în care trăim – prin respect, toleranță și compasiune, atât pentru specia umană cât și pentru cele non-umane. Misiunea Asociației Red Panda este de a contribui la o societate în care animalele sunt respectate, acceptate și tratate cu responsabilitate de către oameni.

Red Panda s-a înființat în anul 2012, iar numele asociației (al unei specii amenințate cu dispariția ca rezultat al acțiunilor barbare ale oamenilor) simbolizează puterea oamenilor de a face rău, dar, în egală măsură, în funcție de alegerea lor, de a face BINE

Din 2012 și până în prezent, programele și activitățile Asociației Red Panda sunt:

Salvarea, reabilitarea și plasarea în adopție a animalelor. Am inaugurat primul centru de adopții de câini din România, un loc diferit de adăpost, care conține spații limitate de cazare și în care animalele au program zilnic de joacă și socializare, pentru pregătirea de o viață în familie, alături de oameni.  Educație pentru copii, tineri și adulti: programe în școli, cursuri de perfecționare pentru medici veterinari, evenimente și campanii.  Campanii de sterilizări gratuite pentru câini și pisici desfășurate în București și Ilfov, pentru limitarea înmulțirii necontrolate și a abandonului. De asemenea, am organizat traininguri pentru tehnici de sterilizare pentru medicii veterinari, în cadrul Facultății de Medicină, în colaborare cu medici veterinari și organizații din străinătate. Informarea și conștientizarea publicului larg cu privire la bunăstarea animalelor cu și fără stăpân, precum și responsabilizarea proprietarilor de animale prin organizarea de evenimente de responsabilizare (Ham Fest – primul festival dedicat cățeilor și oamenilor lor, lansarea piesei de teatru Confesiunile unui câine (x reprezentații în București și în țară), târguri de adopții, participarea la evenimente culturale, etc. Bunăstarea cailor de muncă: asistență medicală și potcovire gratuită pentru caii familiilor sărace din zone defavorizate.