Creează pagina ta Galantom

Prin implicarea ta vei susține proiectul Tabere RESPIRO al organizației Asociația Teona Ariana Suceava

1
Alege proiect
2
Detalii pagină
3
Personalizează
4
Pagină creată

Ce vrei sa le spui prietenilor

Prin participarea ta vei susține

Proiectul

Tabere RESPIRO

Asociația Teona Ariana Suceava organizează tabere RESPIRO pentru copii cu dizabilități: tulburări din spectrul autist, cu sindrom Down, cu deficiențe de învățare, de vedere, de vorbire, de auz, cu deficiențe motorii.

Organizația

Asociația Teona Ariana Suceava

Asociația Teona Ariana Suceava organizează tabere RESPIRO pentru copiii cu dizabilități: cu tulburări din spectrul autist, cu sindrom Down, cu deficiențe de învățare, cu deficiențe de vedere, cu deficiențe de vorbire, cu deficiențe de auz, cu deficiențe motorii.

19 Tabere Respiro în intervalul mai 2021 - martie 2024!

- 557 copii cu dizabilități si părinți 

- 260 voluntari: psihologi, kinetoterapeuți, cadre medicale, preoți, pastori, studenți, asistenți sociali

Taberele Respiro înseamnă pentru copiii cu nevoi speciale speciale un mediu excelent în care interacționează cu alți copii, cu voluntari, cu terapeuți. Copiii fac terapie prin joc, prin muzică, prin pictură, terapie senzorială, precum și plimbări în natură. De asemenea, ei sunt puși în situația de a exersa comportamentele pe care le au învățat la sesiunile de terapie, pe care le fac zilnic în diverse centre.

Părinții se bucură de un moment de respiro, beneficiind de consiliere psihologică, medicală, spirituală, de kinetoterapie, relaxare, precum și de schimburi de experiență cu alți părinți.

Toată activitatea Asociației se bazează pe voluntariat și pe aportul financiar al susținătorilor proiectelor noastre.

Trimite un copil cu dizabilități în tabără!