Proiecte

Selectează unul dintre cele 7 proiecte de pe platformă

Asociația Lume Bună
Caravana Magia Educației la Sat - donație de cărți pentru copiii din rural
În 2024 - contribuția ta ne va ajuta să achiziționăm cărți noi pentru copiii din Găneasa OLT, copiii pot descoperi lumea minunată a lecturii și tu poți contribui la educația lor.  
Asociația Lume Bună
INTELIGENTA CREATIVA SI INTELIGENTA EMOTIONALA in scoli cu risc de abandon scolar
170 scoli din 33 judete la nivel national sunt inscrise in editia a9a a Competitiei CLUB ACTIV CELS.   Profesorii vor realiza proiecte pentru cei peste 3500 de elevi cu care vor face activitati in perioada noiembrie 2023-mai 2024. 
Asociația Lume Bună
Tabara Edu Foto Cultural
Proiectul Edu Foto Cultural include o tabara pentru copii si profesori din rural - ce se va desfasura la Bucuresti intre 26-29 august
Asociația Lume Bună
Caravana Magia Educatiei la Sat - donatie de carti pentru copiii din rural Sinești Iași
Proiectul Caravana Magia Educatiei la Sat # anual ajungem in minim o comunitate din mediul rural # dotarea scolilor cu carti pentru club de lectura. # carti potrivite cu interesul generatiei actuale, care sa stimuleze cititul
Asociația Lume Bună
Elevii din 8 sate primesc peste 1000 de ore de meditatii de la liceenii voluntari. | Avem nevoie de ajutorul tau
Asociația Lume Bună a mobilizat liceeni voluntari, dornici să-și ofere cunoștințele celor care au cea mai mare nevoie de ajutor:  copiii din 8 sate pentru care pandemia a îngreunat și mai mult procesul învățării.        
Asociația Lume Bună
Ai 10 minute? Doneaza 10 RON pentntru 10 burse
Anul acesta am implinit 10 ani de activitate! Si pentru ca luna decembrie este luna daruirii, vrem sa strangem 2000 lei pentru 10 burse MOV.  
Asociația Lume Bună
ROCultural
30 de copii din sate românești și din diaspora unesc virtual 3600 de km într-un proiect care lansează platforma ROCultural Educatie. Cultura. Refolosirea resurselor. Dezvoltare Comunitara. Rural.Diaspora  

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici .