Scoala din curtea scolii

 „Scoala in natura” e un proiect inovator prin care amenajam spatii de invatare outdoor pt a creste numarul de activitati de educatie outdoor si nivelul de wellbeing al profesorilor si al elevilor pe durata scolii. 

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
9,111 RON
Donații:
75
Galantomi:
7

Proiectul „Scoala din curtea scolii” este un proiect inovator în Romania care își propune amenajarea unui spatiu de învățare pentru activități educaționale în cadrul școlilor din întreagă tara care au o curte interioara cu scopul de a creste numărul de activități de educație în aer liber și de a creste nivelul de wellbeing al profesorilor și al elevilor pe durata scolii.

Am dotat pana acum 22 de scoli cu 44 de spatii de invatare in aer liber. Ajuta-ne sa dotam cat mai multe scoli pt ca elevii sa beneficieze de educatie outdoor.


Ethos-ul scolii este cel puțin la fel de important că și curricula și modul de predare a acesteia pentru creșterea atașamentului copiilor și al profesorilor pentru scoală. Mediul imprima un anumit tip de comportament celor care îl ocupa. Cu cât mediul de învățare este mai rigid/formal cu atât comportamentul copiilor vă fi mai răzvrătit.
Aceste spații de învățare în aer liber vor fi folosite ori de câte ori vremea o permite deoarece astfel se stimulează astfel interacțiunea copiilor cu natura, se facilitează socializarea și starea de bine a acestora ceea ce contribuie la plăcerea de a învața și la relaxare.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul