Harta Specialiștilor Mental Health for Romania

Prin harta noastră, sperăm să facem procesul găsirii unui specialist mai accesibil pentru toata lumea! Platforma dispune de numeroase filtre interactive, precum reduceri și gratuitate, experiență și deschidere față de comunitatea LGBT și alte grupuri vulnerabile, opțiuni de servicii online și la telefon, specialiști care oferă o primă ședință gratuită.

Harta este complet gratuită atât pentru cei ce o accesează cât și pentru specialiștii care doresc să fie incluși pe ea. Dorim ca acest aspect să rămână neschimbat. Din acest motiv, toate fondurile strânse în urma acestei campanii pe Galantom vor servi la administrarea și dezvoltarea hărții.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
0 RON
Donații:
0
Galantomi:
0

La doar două luni de la înființarea asociației, am centralizat o mică parte din serviciile psihologice și psihiatrice gratuite și reduse din țară pe site-ul nostru. Am anunțat acest lucru pe Facebook, iar postarea a reușit să ajungă până astăzi la 180.000 de persoane. Acest rezultat ne-a întărit credința că oamenii au nevoie de o mai bună informare despre serviciile de sănătate mintală existente în România. 

Prin Harta Specialiștilor Mental Health for Romania ne-am propus să centralizăm toate serviciile de sănătate mintală din țară și să includem informații care nu pot fi găsite pe alte platforme, precum ce specialiști oferă reduceri&gratuitate, ce specialiști au experiență și sunt deschiși față de comunitatea LGBT, ce servicii sunt oferite online. De asemenea, am convins un număr mare de specialiști să acorde o primă ședință gratuită celor care îi găsesc prin intermediul platformei noastre

În acest mod sperăm să facem procesul găsirii unui specialist mai la îndemână pentru toata lumea și să încurajăm mai multe persoane să apeleze la ajutor de specialitate dacă se află în dificultate!

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul