Adoptă un Bunic

Proiectul " Adoptă un bunic" își propune să sprijine pe termen lung un număr de 10 vârstnici din Timișoara care locuiesc singuri și nu frecventează centre de zi în vederea creșterii calității vieții. 

Conform Institutului Național de Statistică, în Vestul țării, 19% din populație este vârstnică, iar 1 din 2 vârstnici este afectat de singurătate. Acest sentiment este accentuat și de lipsa unei legăturilor intergeneraționale și a migrației tinerilor activi pe piața muncii. 

 




Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
2,085 RON
Donații:
22
Galantomi:
3

Pensionarea este resimțită mai puternic de persoanele din mediul urban din cauza întreruperii bruște a activității, ducând la sentimente de inutilitate, anxietate și depresie, iar riscul de sărăcie în rândul vârstnicilor este unul crescut.

Prin proiectul „Adoptă un bunic” ne propunem să creștem interacțiunea intergenerațională, să îmbunătățim starea emoțională și fizică a vârstnicilor din Timișoara și să oferim sprijin financiar și material acestora. Voluntarii cu vârsta peste 18 ani, se vor implica în acțiuni de socializare și recreere, cât și în sprijinirea bunicilor care au rămas singuri, astfel vor putea acoperi câteva dintre nevoile acestora. 

 

Fii alături de bunicii uitați ai Timișoarei! 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul