Sustin echipa!

Ca să putem susține în continuare învingatoarele si mai ales pe copiii acestora avem nevoie – noi, Asociația Luthelo – de sprijinul vostru. Vrem să acoperim, deocamdată, echivalentul unui salariu lunar salariu full-time pentru doua membre ale echipei noastre pentru un an de zile. Amandoua invingatoare care de cel putin doi ani de zile cresc alte invingatoare. Suma include inclusiv contributiile catre stat.

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
17,553 RON
Donații:
122
Galantomi:
1

Viitoarele învingătoare au nevoie de sprijin. Petrecem multe, multe ore în care le susținem și le îndrumăm, le ajutăm să scrie și să depună plângeri și sesizări, să obțină certificate medico – legale, le însoțim în sala de tribunal când le e teamă si uneori ne transformam in martorii lor indirecti cand cei apropiati lor fac un pas in spate, încercăm să obținem interviuri de job pentru ele și locuri la creșă/ gradinita pentru copiii lor. De multe ori avem de infruntat amenintarile agresorilor lor cand acestia ne scriu pe retelele de socializare sau ne suna incercand sa ne intimideze.

În acest moment facem toate lucrurile astea pe bază de voluntariat și ne punem la bataie resursele proprii. Cam toate (timp, calculator, masina, relatii, bani). Voluntarii noștri sunt foarte motivați și dedicați, dar au și ei limitele lor omenești legate de familie, de viața personală și de job. Formarea unor înlocuitori ne costă mult mai mult decât menținerea echipei pe care o avem acum. 

Ca să putem susține în continuare învingatoarele avem nevoie – noi, Asociația Luthelo – de sprijinul vostru. Vrem să acoperim, deocamdată, echivalentul unui salariu lunar salariu full-time pentru doua membre ale echipei noastre pentru un an de zile. Suma include inclusiv contributiile catre stat.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul