Inimi calde pentru Ucraina

Oameni pentru Oameni. Îi ajutăm pe refugiații din Ucraina cu tot ce este necesar pentru ca șederea lor în România, definitivă sau temporară, să fie mai liniștită. Donațiile ne ajută să răspundem rapid oricăror nevoi.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
200 RON
Donații:
2
Galantomi:
1

Am început cu echipamente care să îi încălzească, fie ele pături, radiatoare, calorifere electrice, termoventilatoare, pături electrice, saci de dormit pentru adulți și copii, pelerine și patchuri pentru încălzirea mâinilor. Dar pe măsură ce identificăm alte și alte nevoi, toate transmise de către partenerii noștri din toate vămile, procurăm, intermediem, rezolvăm orice altă necesitate ar putea apărea. Până acum am oferit sprijin și în trimiterea de biberoane, scutece și cărucioare pentru copii, lenjerii de pat, produse de îngrijire personală sau gustări în centrele de refugiați din toată țara.

Continuăm și pentru asta avem nevoie și de ajutorul tău. Fiecare contribuție financiară va fi utilizată pentru rezolvarea nevoilor punctuale și stringente ale refugiaților și, pentru ca toate să ajungă rapid la destinație, contăm pe pe sprijinul logistic al partenerilor noștri de la Sameday.

Împreună putem gestiona o situație care ne-a zguduit pe toți. Ne ajuți cu o donație?

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul