DELTA FORCE | CAMPIONI MONDIALI LA ROBOTICA

Noi suntem echipa de robotica Delta Force, castigatorii Campionatului Mondial care a avut loc in Houston, SUA. Suntem prima echipa internationala si non-americana care a castigat acest titlu inca de la infiintarea competitiei.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
15,660 RON
Donații:
61
Galantomi:
2

Noi suntem Delta Force, o echipa de robotica din Arad care este activa in comunitatea noastra inca din anul 2018. Pe parcursul anilor, Delta Force a avut un impact pozitiv nu doar asupra membrilor organizatiei ci si asupra comunitatii.

Noi redefinim ce inseamna pentru elevi sa evolueze ca si lideri, sa devina mentori in robotica si sa fie competitori profesionali. Scopul nostru este sa redefinim robotica pentru toti, formam un drum care captiveaza si aduce o experienta hands-on cu robotica, inspirand o iubire pentru educatia STEM inainte ca stereotipurile sa apara.

Delta Force este dedicata sa mentoreze si sa ghideze viitoarele generatii, la finalul programului nostru de robotica, elevii raman motivati sa faca parte din schimbare prin pasiunea lor pentru lucrul in echipa, creativitate si inginerie.

In prezent, toti alumni Delta Force absolvesc liceul si isi continua studiile superioare. Delta Force este dedicata educatiei prin programul de robotica. Prin eforturile echipei, elevii devin adevarati lideri, nu doar prin invatare ci si prin experientele si perspectivele diverse la care sunt expusi datorita programul FIRST.

Toata munca noastra a culminat la Campionatul Mondial de robotica din America, Houston unde am obtinut victoria, astfel devenind prima echipa non-americana care a castigat titlu de campion mondial inca de la infiintarea concursului in anul 1992.

 

Abilitatile dobandite de elevi:

-lucru intr-o echipa diversa

-sustinerea unui punct de vedere

-gandirea strategica

-proiectarea 3D folosind software profesional si procedee folosite in industrie

-programarea orientata pe obiecte folosind standarde din industrie

-printarea 3D folosind imprimante 3D performante

-operarea masinilor-unealta cu comanda numerica

-marketing & PR

 

Donatiile sunt pentru:

-piese pentru constructia robotilor

-dotarea laboratorului de robotica (laptopuri, imprimante, tabla inteligenta, tablete grafice etc)

-scule si unelte

-transportul si cazarea la competitiile nationale si internationale

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul