BAIE PENTRU RAFY ȘI FRAȚII LUI

Rafy l-a rugat pe Moș Crăciun un lucru banal: să poată face și el duș.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
8,378 RON
Donații:
21
Galantomi:
1

“Înainte de Crăciun, i-am pus o întrebare băiețelului meu de 5 ani. Răspunsul lui m-a emoționat foarte mult și de atunci nu îmi mai găsesc liniștea. Oare noi, ca părinți, facem tot ce putem pentru copiii noștri?”

Familia Solomon este o familie foarte tânără (din județul Dâmbovița). Bianca are 22 de ani, iar soțul ei 26 de ani, fiind părinții fericiți a 3 copii: Rafael (5 ani), Filip (2 ani), Dominic (2 luni). Ca mamă, Bianca a ales să fie mereu alături de copii și să se asigure că primesc creșterea și educația necesară pentru un bun start în viață.

Soțul lucrează cu ziua și locuiesc cu toții la părinți Biancăi, unde aici au ridicat cu greu, singuri, 1 camera și un hol. La capătul acestui hol se află una dintre cele mai mici cămăruțe pe care am văzut-o vreodată, cameră în care se află un pat de o persoana și un birou pentru băiețelul cel mare, Rafy. Aici va putea Rafa să își facă temele, mai ales vara, căci camera nu este încălzită. “Este nevoie să aibă liniște când intra la teme”, spune mama. Tot pe hol, la celălalt capăt al său, se află și o bucătărie improvizată. Familia locuiește practic într-o singură cameră, foarte mică și aceasta. “Dormim toți 5 aici pentru că avem sobă doar în această cameră”. Familia este una dintre cele mai frumoase cu care am colaborat până acum, iar când spunem asta ne referim la caracterul acestor 2 părinți. În doar 6 luni, Rafael a primit peste 50 de cărți de la asociație. Cărțile de povești sunt de împrumut și le aduce în stare perfectă înapoi. Caietele de lucru sunt completate din scoarță în scoarță. Împreună cu mama lui, Rafael a construit o mini-bibliotecă în formă de căsuță, unde se află la loc de onoare toate cărțile lui de suflet.

 Și, totuși, care a fost dorința lui Rafy pentru Moș Crăciun?

“- Mami, aș vrea și eu să mă spăl la duș. Îmi doresc să avem și noi o baie, mami!”

Mama a rămas fără replică în fața unei astfel de dorințe. “Nu ne așteptam la această dorință. Credeam că o să-și dorească o jucărie, un telefon, ceva ce cer copiii de vârsta lui, dar singura lui dorință este să aibă și el baie, să se spele la duș. Noi, ca părinți am tot încercat, dar nu am reușit încă să facem acest lucru posibil, pentru că toți copiii sunt copii mici și cerințele sunt multe. În acest moment noi luptăm să acoperim nevoile de bază, în special legate de alimentația lor. Spre exemplu, la 4 zile și jumătate, pentru Dominic este nevoie de o nouă cutie de lapte Aptamil 1.”

Dragi oameni de bine, propunerea acestui proiect constă în materiale de construcție pentru micuța baie a familiei Solomon. Un avantaj extraordinar în acest proiect este că tatăl este priceput în construcții și mâna de lucru este asigurată chiar de el. Așadar, tot este nevoie constă în acoperirea listei de materiale menționate mai jos, o listă evaluate la suma aproximativă de 7.000 de lei (inclusiv racorduri):

căpriori 8 x 8 (20)

vată minerală (5)

plăci osb 8 mm (7)

rigips verde (10)

profile CD (10)

saci CM 11 (4)

faianță (17 mp)

gresie (8 mp)

negrese de 3 (1 cutie)

negrese de 5 (1 cutie)

ușă (1)

geam (1)

vas de toaletă (1)

chiuvetă (1)

cadă (1)

 

CUM POȚI SĂ CONTRIBUI TU?

 

 DONEAZĂ!

card: pe această pagină

cont: RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea: BAIE RAFY

 

STRÂNGE FONDURI!

Dacă vrei să ai propria pagină de strângere de fonduri pentru această cauză, este suficient să trimiți un mesaj pe pagina de Facebook / Instagram TOTUL ESTE POSIBIL sau pe adresa de e-mail: [email protected].

Poți crea și pe cont propriu o strângere de fonduri, dăruindu-ți ziua de naștere / nume, aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=2081 

De asemenea, poți asocia un eveniment sportiv sau un alt eveniment personal acestei cauze.

 

SPONSORIZEAZĂ!

Companiile interesate de participarea la campanie, vor primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare.

Solicită contractul aici: [email protected].

 

DISTRIBUIE CAUZA!

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre această cauză, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ CAUZA!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre cauză sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

Contribuie și tu pentru a susține campania pentru Rafy și frații lui!

 

***

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | [email protected]

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și cu rezultate optime. Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

 

WEB: www.totulesteposibil.org

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul